lanschool programı laboratuvara kurdum, dosa paylaşımı öğretmen gönderimi oluyor, öğrenci dosyasını alamıyorum. bilen var mı?lanschool diyorum bbnet de de vardı diyorum başka bir şey demiyorum.
Lan school programı; Netsupport school veya Veyon sınıf yönetim programlarından randıman alamayanlar için alternatif bir programdır. Efsane Netop school programı gibi basit, hızlı ve kurulumu kolay bir sınıf yönetim programıdır. Ekran paylaşma, izleme, kilitleme, Remote Control ile program çalıştırma, dosya gönderme, bilgisayarı kapatma vb. temel özellikleri var.
Düşük sistem bilgisayarlar için idealdir.
Fatih ağı-windows 7 bilgisayarlarda denendi. Basit bir ingilizce ile kullanımı kolaydır.
![]()
- ahmet27
- Cevaplar: 62
- Forum: Programlar, Uygulamalar, Oyunlar
hocam öğrenciler c:\LanSchool Files klasörünün içine dosyayı atıyorlar, siz ana bilgisayardan programı çalıştırıyorsunuz, administer menüsünde collect files from student var oraya giriyorsunuz, gelen menüden ikinci kutucuğa *.* yazıyorsunuz, 3. kutucuğa dosyaları nereye toplayacaksanız o dosya yolunuzu giriyorsunuz collect files deyince topluyor hepsinilanschool programı laboratuvara kurdum, dosa paylaşımı öğretmen gönderimi oluyor, öğrenci dosyasını alamıyorum. bilen var mı?
teşekkür ederimhocam öğrenciler c:\LanSchool Files klasörünün içine dosyayı atıyorlar, siz ana bilgisayardan programı çalıştırıyorsunuz, administer menüsünde collect files from student var oraya giriyorsunuz, gelen menüden ikinci kutucuğa *.* yazıyorsunuz, 3. kutucuğa dosyaları nereye toplayacaksanız o dosya yolunuzu giriyorsunuz collect files deyince topluyor hepsini