Arkadaşlar 10 yıllık, sıra sisteminde döşeli tarihi keysmartlarla dolu BT sınıfımı U sistemine çevirdim. 19 PC sığdırıyorum. Normalde 22 pc var ama zaten bi kaçında sıkıntı vardı. Gerçi çalışanlarında ya power tuşu göçmüştür, kimisini resete bağlamışımdır, hepsinin pili bitik tarih eskiye dönüyo vs. Neyse sıra sistem, zor oluyodu aralar dar yardım etmek bile zordu öğrencilere. Hikayeyi geçiyorum. Bu arada 15-16 tane de biyerden benimkilerle hemen hemen aynı donanımda pcler geldi (Biz eskiciyiz ya, neyse hiç olmayanlarımız da var şükür...). Bunların ramleri falan uyarsa birbirlerine aktararak sedece ram güçlendirmesi yapabilirim...
Keysmartlar 96 mb ekran kartı ve 512 ramli. Yeni gelenler de öyle sanırım..
1) 96 mb ekran kartı na win7 kurulur mu?
2) 1 GB ram e win 7 kurulur da, oldu ki yeni gelenlerle uyumlu olmadı da 512 kaldı ramler, 512 ram win7 kurulur mu?
3) 1Gb veya 512 mb, Win7 kurarsam hangi sürümünü kurayım kasmaması için? Home ultimate falan? Bizim için önemli bi kısıtlama var mı farklı versiyonlarda?
4) Ben haala Netop 3 kullanıyodum, Bu sistem için hangi sürümünü kullanayım? İlaçlı vs sağlam bi linkimiz var mı? 5.6.10 vs sürüm çok da önemli değil aslında..
5) Win 7 bende 32 bit ultimate var hazırda, yok daha alt bi sürüm kur derseniz hazırda linki olan verirse sevinirim. Yoksa google amcaya danışırız sorun yok.
6) XP anca gider derseniz onun için de bi link alırım yoksa ben ararım sıkıntı yok
7) Varsa fikirleriniz alabilirim, teşekkür ederim şimdiden
Keysmartlar 96 mb ekran kartı ve 512 ramli. Yeni gelenler de öyle sanırım..
1) 96 mb ekran kartı na win7 kurulur mu?
2) 1 GB ram e win 7 kurulur da, oldu ki yeni gelenlerle uyumlu olmadı da 512 kaldı ramler, 512 ram win7 kurulur mu?
3) 1Gb veya 512 mb, Win7 kurarsam hangi sürümünü kurayım kasmaması için? Home ultimate falan? Bizim için önemli bi kısıtlama var mı farklı versiyonlarda?
4) Ben haala Netop 3 kullanıyodum, Bu sistem için hangi sürümünü kullanayım? İlaçlı vs sağlam bi linkimiz var mı? 5.6.10 vs sürüm çok da önemli değil aslında..
5) Win 7 bende 32 bit ultimate var hazırda, yok daha alt bi sürüm kur derseniz hazırda linki olan verirse sevinirim. Yoksa google amcaya danışırız sorun yok.
6) XP anca gider derseniz onun için de bi link alırım yoksa ben ararım sıkıntı yok

7) Varsa fikirleriniz alabilirim, teşekkür ederim şimdiden