formator18
Site Gezgini
Müdür Yardımcımız BT sınıfı kullanım ücreti olarak 50 krş, Çıktı Olarak 25 kuruş belirledi. Bana çıktı biraz pahalı geldi. Arkalı önlü 25 krş çıkarıyorum.Sizlerde durum nedir?
ders dışı saatlerde bilgisayarların kullanımı için sanırım.izorya43' Alıntı:ben şimdiki okuluma yeni geldim bu sene.geçen seneki bilg öğretmeni 50 krş alıyomuş,ben zam yaptım.100 krş alıyorum tek sayfaya.yalnız kullanım ücreti dediğinizi anlayamadım, neyin ücreti?
:+1:fercanx' Alıntı:Para alamazsınız öyle bakkal dükkanı gibi hocam...1 TL alacaksın 7 tane deftere yazacaksın.BT yi paralı yapmak şirket kurmaktan daha zor. O yüzden hiç uğraşma aç labı ver çıktıyı gitsin vatandaş mutlu bir şekilde...
Hem böylece bilgisayar seçer çocuklar normunda düşmemiş olur.Seçim yatırımı yani..
porry' Alıntı:nasıl yani bt sınıfı açılmıyan mı var?
izorya43' Alıntı:ben şimdiki okuluma yeni geldim bu sene.geçen seneki bilg öğretmeni 50 krş alıyomuş,ben zam yaptım.100 krş alıyorum tek sayfaya.yalnız kullanım ücreti dediğinizi anlayamadım, neyin ücreti?
karinca_52' Alıntı:porry' Alıntı:nasıl yani bt sınıfı açılmıyan mı var?
çokkkk
100 kuruş=1TL çok değil mi?izorya43' Alıntı:ben şimdiki okuluma yeni geldim bu sene.geçen seneki bilg öğretmeni 50 krş alıyomuş,ben zam yaptım.100 krş alıyorum tek sayfaya.yalnız kullanım ücreti dediğinizi anlayamadım, neyin ücreti?
ugurlu.luyum' Alıntı:ben de yazı vermiyorum çıktı olarak yeterince vaktiniz var oturun yazın diyorum. ama resimleri veriyorum ücretsiz. zaten resim için gelenler birlikte geliyorlar aynı resmi istiyorlar. onların da birine veriyorum diğerleri fotokopi çekiyor çok sıkıntı olmuyor yani
ahureyre' Alıntı:bilgisayar kullanımı bedave
yazıcı yok zaten
ayrıca projeksiyon da yokçoğu şey yok yani..
bu yüzden kafam rahat.fazlalıkları atın rahatlayın :+1: