bana da atmanız mümkün mü hocam bendeki süümlerden tam bir randıman alamadımÖzelden netsuppport 11.41.7 yi atıyorum hocam
Katılıyorum. diğerlerinin hepsini kullandım. bu hem küçük ve kolay kurulum yapılıyor hem de stabil çalışıyor.Arayüzü türkçe değil ama lanschool çok başarılı bir program hocam. Kurulumu kolay ve hafif bir program. Tavsiye ederim.
Lan School Sınıf yönetim programı
Lan school programı; Netsupport school veya Veyon sınıf yönetim programlarından randıman alamayanlar için alternatif bir programdır. Efsane Netop school programı gibi basit, hızlı ve kurulumu kolay bir sınıf yönetim programıdır. Ekran paylaşma, izleme, kilitleme, Remote Control ile program...www.bilgisayarbilisim.net
Hocam bana da programı gönderir misiniz?Özelden netsuppport 11.41.7 yi atıyorum hocam
hocam bana da lütfenÖzelden netsuppport 11.41.7 yi atıyorum hocam
Hocam zahmet olmazsa bende alabilir miyim.Şimdiden teşekkürlerÖzelden netsuppport 11.41.7 yi atıyorum hocam
Bu programı seviyorum. Saniyeler içerisinde bağlantı hazır. Tak çalıştırArayüzü türkçe değil ama lanschool çok başarılı bir program hocam. Kurulumu kolay ve hafif bir program. Tavsiye ederim.
Lan School Sınıf yönetim programı
Lan school programı; Netsupport school veya Veyon sınıf yönetim programlarından randıman alamayanlar için alternatif bir programdır. Efsane Netop school programı gibi basit, hızlı ve kurulumu kolay bir sınıf yönetim programıdır. Ekran paylaşma, izleme, kilitleme, Remote Control ile program...www.bilgisayarbilisim.net
bunu ilk defa gördüm, incelemeye değer anlatıldığı gibiyseBu programı seviyorum. Saniyeler içerisinde bağlantı hazır. Tak çalıştır