Arkadaşlar benim BT Rehberlik görevlendirmem mebbis'e işli değilmiş başvurduğum hizmet içi eğitim bu yüzden onaylanmadı.Bu görevlendirmeler mebbis'e nerden işleniyor burdaki memur da bilmiyor?Bilen biri var mı?
hocam böyle bir uygulama yok, il memdekiler tamamen keyfi işliyorlar ya da işlemiyorlar. demekki bir zaruret görmüyorlar işlemekle ya da işlememekle. Bizim de 2 dönem işlendi, üstelik lisede görevliydim o zamanda, şimdi ortaokulda görevliyim ama btryim, işli değil. Sadece bir modüle girip görevlendirme ekleyecekler, ama ekle diyen yok, ekleme diyen yok. Onlarda kolay yolu seçiyor.delphe01' Alıntı:kadronda ortaokuldaysa görevlendirildiğin yer liseyse mebbise işleniyor.benimde son 3 yılda 3 dönem işlendi.3 dönem işlenmedi
İle sordum ilçe işliyor dedi.hasan' Alıntı:Sadece İL MEM ler işleyebilir... Okulunuz veya ilçeniz işleyemez..
benim durumdada keyfilik var dikkat etdiyseniz.ama ben üstüne düşsem şuan işlettiririm.sambal' Alıntı:hocam böyle bir uygulama yok, il memdekiler tamamen keyfi işliyorlar ya da işlemiyorlar. demekki bir zaruret görmüyorlar işlemekle ya da işlememekle. Bizim de 2 dönem işlendi, üstelik lisede görevliydim o zamanda, şimdi ortaokulda görevliyim ama btryim, işli değil. Sadece bir modüle girip görevlendirme ekleyecekler, ama ekle diyen yok, ekleme diyen yok. Onlarda kolay yolu seçiyor.delphe01' Alıntı:kadronda ortaokuldaysa görevlendirildiğin yer liseyse mebbise işleniyor.benimde son 3 yılda 3 dönem işlendi.3 dönem işlenmedi
Bu konuyu en iyi siz bilirsiniz diye ümit ediyorum Habib Hocam.. Benim de kadrom ortaokulda ve bu ortaokulda BTR'yim.. Benimki de işlenmesi gerekiyor mu ?? Yıllardır benimki de işlenmez.. İşlendiğini hiç görmedim kendimde.. Daha önce ilçe mebbis yöneticisi iken işlenmişti en son..habibocak' Alıntı:Arkadaşlar ne tür görevlendirmeniz varsa ileriye yönelik sıkıntı yaşamamak için MEBBİS'e işlettirin.
Ayrıca Görevlendirme işlemini İl MEM'ler Atama Kadrolu Modülündeki görevlendirme kısmından işliyor. Eğer İlçe MEM'e yetki verildiyse onlarda giriş yapabilirler.
fatihinfedaisi' Alıntı:Bu konuyu en iyi siz bilirsiniz diye ümit ediyorum Habib Hocam.. Benim de kadrom ortaokulda ve bu ortaokulda BTR'yim.. Benimki de işlenmesi gerekiyor mu ?? Yıllardır benimki de işlenmez.. İşlendiğini hiç görmedim kendimde.. Daha önce ilçe mebbis yöneticisi iken işlenmişti en son..habibocak' Alıntı:Arkadaşlar ne tür görevlendirmeniz varsa ileriye yönelik sıkıntı yaşamamak için MEBBİS'e işlettirin.
Ayrıca Görevlendirme işlemini İl MEM'ler Atama Kadrolu Modülündeki görevlendirme kısmından işliyor. Eğer İlçe MEM'e yetki verildiyse onlarda giriş yapabilirler.