bt rehberliği mebbis'e işleme

Kodla Büyü

iambilisimci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar benim BT Rehberlik görevlendirmem mebbis'e işli değilmiş başvurduğum hizmet içi eğitim bu yüzden onaylanmadı.Bu görevlendirmeler mebbis'e nerden işleniyor burdaki memur da bilmiyor?Bilen biri var mı?

kadronda ortaokuldaysa görevlendirildiğin yer liseyse mebbise işleniyor.benimde son 3 yılda 3 dönem işlendi.3 dönem işlenmedi

Hocam ama başvurduğum hizmet içi eğitim mebbis de görevlendirmem görünmediği için reddedildi diyor.Okulda Bt rehberliği görevini yapan kişiler başvurabilir diyor kursa ben de başvurdum adam sistemde göremediği için kabul etmemiş.

delphe01' Alıntı:
kadronda ortaokuldaysa görevlendirildiğin yer liseyse mebbise işleniyor.benimde son 3 yılda 3 dönem işlendi.3 dönem işlenmedi
hocam böyle bir uygulama yok, il memdekiler tamamen keyfi işliyorlar ya da işlemiyorlar. demekki bir zaruret görmüyorlar işlemekle ya da işlememekle. Bizim de 2 dönem işlendi, üstelik lisede görevliydim o zamanda, şimdi ortaokulda görevliyim ama btryim, işli değil. Sadece bir modüle girip görevlendirme ekleyecekler, ama ekle diyen yok, ekleme diyen yok. Onlarda kolay yolu seçiyor.

MEBBIIS.. ben hiç görmemişem işlenmemiştir..

Ekli dosyalar

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    19.3 KB · Görüntüleme: 1,223
Sadece İL MEM ler işler.. Valilikden onaylı görevlendirilme varsa İl MEM işlemek zorunda ... Okulunuz veya ilçeniz işleyemez..

Tamam da arkadaşlar başvurduğum hizmet içi eğitim nasıl kabul edilecek adam sistemde göremezse?İlgili birim görevlendirmeni göremedim onun için reddettim diyor.

sonucta bt rehber ogretmenisiniz. bi dilekçe yazın okula ve durumunuzu belirtin. rehber ogretmen onayınızı da ekde belirtin onlarda ilçeye yazsın. ilçe de gerekli işlemleri saglayacaktır.

Aman arkadaşlar dikkat edin, yanlış hatırlamıyorsam görevlendirmeler il içi hizmet süresinden sayılmıyor, bu nedenle de il içi tayinlerde sorun çıkıyor diye duymuştum, emin değilim, yanlışsa bilen düzeltsin.

ilçe memlerin yetkisi var
mebbise gir , atama kadrolu>tamam a bas > sol menüde görevlendirme menüsü var ordan tc ile ile işleyebilirsin

sambal' Alıntı:
delphe01' Alıntı:
hocam böyle bir uygulama yok, il memdekiler tamamen keyfi işliyorlar ya da işlemiyorlar. demekki bir zaruret görmüyorlar işlemekle ya da işlememekle. Bizim de 2 dönem işlendi, üstelik lisede görevliydim o zamanda, şimdi ortaokulda görevliyim ama btryim, işli değil. Sadece bir modüle girip görevlendirme ekleyecekler, ama ekle diyen yok, ekleme diyen yok. Onlarda kolay yolu seçiyor.
benim durumdada keyfilik var dikkat etdiyseniz.ama ben üstüne düşsem şuan işlettiririm.

Arkadaşlar ne tür görevlendirmeniz varsa ileriye yönelik sıkıntı yaşamamak için MEBBİS'e işlettirin.

Ayrıca Görevlendirme işlemini İl MEM'ler Atama Kadrolu Modülündeki görevlendirme kısmından işliyor. Eğer İlçe MEM'e yetki verildiyse onlarda giriş yapabilirler.

Benim kadrom ortaokulda. Ortaokulda da BTR oldum lisede de. Hepsinde de MEBBİS'e işlendi.
Bence sizde gerekli yerleri arayıp işlettirin hocam

Benim işlendi ama il mem mi yoksa ilçe mem mi işledi orasını bilmiyorum..Kaç senedir işleniyor...

habibocak' Alıntı:
Arkadaşlar ne tür görevlendirmeniz varsa ileriye yönelik sıkıntı yaşamamak için MEBBİS'e işlettirin.

Ayrıca Görevlendirme işlemini İl MEM'ler Atama Kadrolu Modülündeki görevlendirme kısmından işliyor. Eğer İlçe MEM'e yetki verildiyse onlarda giriş yapabilirler.
Bu konuyu en iyi siz bilirsiniz diye ümit ediyorum Habib Hocam.. Benim de kadrom ortaokulda ve bu ortaokulda BTR'yim.. Benimki de işlenmesi gerekiyor mu ?? Yıllardır benimki de işlenmez.. İşlendiğini hiç görmedim kendimde.. Daha önce ilçe mebbis yöneticisi iken işlenmişti en son..

fatihinfedaisi' Alıntı:
habibocak' Alıntı:

Bu konuyu en iyi siz bilirsiniz diye ümit ediyorum Habib Hocam.. Benim de kadrom ortaokulda ve bu ortaokulda BTR'yim.. Benimki de işlenmesi gerekiyor mu ?? Yıllardır benimki de işlenmez.. İşlendiğini hiç görmedim kendimde.. Daha önce ilçe mebbis yöneticisi iken işlenmişti en son..

Bende yıllardır işleniyor...

Arkadaşlar başvurduğum hizmet içi eğitim mebbis de görevlendirmemi göremediği için onaylanamadı.Ben onun için işlettirmeye çalışıyorum.Kurs şartlarında Bt rehberliği yapan başvurabilir diyor mesela,mebbis de onaylayacak olan kişi görevlendirmeni göremezse onaylamıyor.Oraya işlenmemesi ise tamamen yetkili kişilerin sorumsuzluğu

değerli meslektaşım onayı yazın ilçe milli eğitime ilden gelir ve ilçe mebbis yöneticisi arkadaş senin görevlendirmeni girmek zorunda çünkü bu görevlendirme valilik onayı ie gerçekleşiyor. Senin ilçe milli eğitimdeki dosyanda da okuldaki özlük dosyanda da bulundurulması gerekli remi olan her yazı itina ile saklanmalı. Sonuçta bir sorumluluk alıyorsunuz. Kolay gelsin

ben de 2 yıldır yani 2 dönemdir ortaokulda BTR olarak görevlendiriliyorum ama mebbis e işleniyor hep bence de işlenmeli sonuçta görevlendirme

BBNET
Geri