faruk8542' Alıntı:
bilisimcih' Alıntı:
Bu konuyu arastırabilecek yetkili birilerine ulaşabilecek olan varmı
Yazı çıkmadan
olaya el atsak
mail atsak
telefonla anlatsak
Çalışma saatleri norm görev tanımlamaları
iş işten geçmeden söz hakkımız olsa
yazı cıkmadan birilerine ulaşsak iyi olur
arkadaşlar aşağıdaki numaraya ve maile ulaşalım isteklerimizi gönderelim.
Yeğitek Santral 312 296 94 00
Fatih Projesi genel e-posta
fatih_projesi@meb.gov.tr
Merhaba,
Ben Meb'e bağlı bir okulda Bilişim Teknolojileri Öğretmeniyim.
Resmi web sitenizde Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni yazısından bahsedilmiştir.
Yıllardır türlü sıkıntılar içerisindeyiz.
Bilişim Teknolojileri öğretmenleri olarak dersimizin seçmeli olmasından kaynaklı ders bulamamakta ve NORM FAZLASI olmaktayız.
Bunun yerine okullarda formatör olarak görevlendiriliyoruz. Fakat formatörlük bize NORM sağlamıyor.
Bahsettiğiniz Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliğinin, Bilişim Teknolojileri öğretmenlerinin Norm sorununa çözüm de içermesini talep ediyoruz.
Ayrıca yıllardır 8-17 mesaisine tabi olarak çalışıyoruz. Okullardaki Rehber Öğretmenler ise aynı ekders karşılığında 9-15 çalışıyor (günde en fazla 6 saat).
Çalışma saatlerimizin iyileştirilmesi. Rehber öğretmenler gibi makul seviyeye çekilmesi, görev tanımlamalarımızın da öğretmene yakışacak şekilde düzenlenmesini istiyoruz.
En büyük problemimiz ise NORM FAZLASI olmamız, Norm konusunda acil düzenlemelere ihtiyacımız var. Atanmamızdan, tayin istememize, il içi , il dışı, özür grubu gibi her türlü konuda hak kaybına uğramamıza sebep oluyor.
Her okula bir Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Normu verilmesini istiyoruz.
Çalışma saatlerinin Rehber Öğretmenler gibi olmasını ve görev tanımlamalarının tamirçilikten uzak öğretmenliğe yakışır olmasını talep ediyoruz.
Fatih projesinin başarıya ulaşmasını canı gönülden ister, bize düşecek, bize yakışacak görevleri hakkıyla yerine getirmekten mutluluk duyarız.
Saygılarımla...
Ben bir adet iyi ya da kötü mail attım, en azından içimde kalmaz....