Branş değişikliği geliyor gibi

Kodla Büyü

acer50

Süper Üye
Süper Üye
Bir öğretmenimiz norm fazlası olduğunda, bu ilçe grubu içerisindeki okullardan herhangi birine görevlendirilebilecek. Örneğin Ankara Çankaya'daki bir öğretmenimizi başka ilçede görevlendiremiyorduk. Yaptığımız düzenlemeyle bu mümkün hale geldi.

Branş Değiştirebilirim Diyenlerin Tercihleri Toplanacak​

Örneğin saç bakım ve güzellik hizmetleri programlarında öğretmen bulamıyoruz. Bu ders var ancak ders verecek öğretmenimiz yok. Bir başka tarafta bu dersi de verebilirim diyen, bu konuda ehil olduğunu düşünen eğitimlerle buraya kaydolabilecek arkadaşlar var. Bu türden, Ben branşımı değiştirip şu branşa geçebilirim, şu eğitimleri verebilirim diyenlerin tercihlerini toplayacaklar. Bu konuda çok hassasım. Çünkü hem öğretmenlerimiz zan altında kalıyor hem de biz rasyonel bir yönetim yapamamış oluyoruz.

Branş değişikliği geliyor gibi, ne seçelim de, şu btr den, normdan kurtulalım

Aynen hocam. İlçeler arası norm ataması yapılacak gibi. 16 saat dersle ortaokulda norm fazlasıyım. Gelecek yıl yabancı dil ağırlık sınıflarının artacağı belirtiliyor. Birçok kişi yine norm fazlası olacak.
Ben de 16 saat dersle bölge normundan norm fazlasiyim. Benim normu 8 saat ders olan başka okula vermişler.

Ben de 16 saat dersle bölge normundan norm fazlasiyim. Benim normu 8 saat ders olan başka okula vermişler.
Bizde aynı durumdayız. Bölge normu saçmalığı biran önce düzeltilirse. Norm fazlası krizi büyük oranda çözülür. 16 Saate norm fazlası olup başka okulda 10 saat derse norm açılmış.

Aynen hocam. İlçeler arası norm ataması yapılacak gibi. 16 saat dersle ortaokulda norm fazlasıyım. Gelecek yıl yabancı dil ağırlık sınıflarının artacağı belirtiliyor. Birçok kişi yine norm fazlası olacak.
o yüzden bizim branşı ilk çıkış amacı olan BTrehber kadrosu dışında hiç birşey paklamaz başka da çıkış yok zaten gereken bir alandır okullarda her dönem geçici görevlendirmelerle idare ediliyor

o yüzden bizim branşı ilk çıkış amacı olan BTrehber kadrosu dışında hiç birşey paklamaz başka da çıkış yok zaten gereken bir alandır okullarda her dönem geçici görevlendirmelerle idare ediliyor

Meslek Liselerinde, ful ek ders ve haftada 1-2 boş gün varken; niçin BTR Öğretmeni olup, her gün sabah 8, akşam 5 gelip, 18 saat ücrete razı olsunlar.

Özel eğitime geçmek en güzeli 2 öğrenciye 2 öğretmen ekders %25 fazla nöbet yok 9-13 arası miss gibi inşallah isteyen herkesi geçirirler.

Meslek Liselerinde, ful ek ders ve haftada 1-2 boş gün varken; niçin BTR Öğretmeni olup, her gün sabah 8, akşam 5 gelip, 18 saat ücrete razı olsunlar.
meslek liseleri dersleri zaten varsa btr normuna geçmesinler.dediğiniz gibiyse ama norm veya ders sorunu olan herkese btr normu şansı verilmeli isteyen geçsin.

Meslek Liselerinde, ful ek ders ve haftada 1-2 boş gün varken;
Her meslek lisesinde çalışanın hayali.

niçin BTR Öğretmeni olup, her gün sabah 8, akşam 5 gelip, 18 saat ücrete razı olsunlar.
BTR 8-5 çalışmıyor hocam. Eğitim saatlerinde okulda. İdare insan evladıyla da zaten gereken zamanda yardımcı oluyor. 3 dönem btr oldum sağolsun acil işim çıkınca yardımcı oldular. Çevremdeki arkadaşlarım da öyle idi şükür. Btr olup sıkıntı yaşayan vardır ama bizde gayet iyiydi çok şükür.

Bu kadar bilgisayar öğretmenini hangi branşa aktarabilirler? Milli eğitim Bakanlığında zaten özel bir alanda açıklık var demiş oraya da zaten toplasan 10 kişi alırlar.

Özel eğitime geçmek en güzeli 2 öğrenciye 2 öğretmen ekders %25 fazla nöbet yok 9-13 arası miss gibi inşallah isteyen herkesi geçirirler.
5 yıl özel eğitim tecrübem var. İlkokul, Ortaokul, Lise. Mesai 9-15 ortaokul 7 ders. Sınıflar 5-10 öğrenci. Branş dersleri 3 öğretmen. Normalde 2 oluyor. Nöbet var ve yorucu çocuk kovalıyorsunuz. %25 arttırımlı ekders var ama psikoloji sağlam olmalı ve sabır taşı olmalısınız. Daha ayrıntılı bilgiyi özelden yazdım. Hiç bir şey uzaktan görüldüğü gibi güzel değil. Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Ben bunları tecrübe ettikten sonra özel eğitim branşına geçmek istemem. Branşçı olarak özel eğitimde sorumluluğumuz özel eğitim öğretmenlerine göre daha az tabiki.

Son düzenleme:
BBNET
Geri