Branş değişikliği geliyor gibi

Kodla Büyü
Eğitimle veya vb ile imkan verselerdi Din Kültürü branşına geçerdim. Hem eksiklerimi tamamlamaya çalışırdım hem de öğrencilerime, çevreme yol göstermeye çalışırdım. Dersime girer kalan zamanda da uygun bir ortam bulursam (diplomamız olunca muhtemelen kabul ederler) bt rehberliğe başvururdum. Uygun ortam, idare yoksa yanından bile geçmezdim. Benim pembe hayallerim bunlar.

Hayırlı olsun.Biz 2.diploma sahiplerine birsey yoktur herhalde.
Diplomaya bağlı alan değişikliği yadsınamaz bir haktır. Alan değişikliği hem diplomaya bağlı hem de akademiyle birlikte olur muhtemelen. Aksi takdirde kesin redle sonuçlanan dava süreciyle sonlanacaktır. Diploma + akademi de alınan yan alan eğitimi ya da ikinci alan şeklinde alınacak tamamlayıcı ya da yeni bir eğitimle branş değişiklikleri yapılabilecektir. Verilecek eğitimin talim terbiyenin çizelgesiyle uyumlu olması yeterli olacaktır başvuru şartı için. Kanımca bununla birlikte BTR kadrosunun da akademiyle yapılacak yeni düzenlemede yerini alması ihtimali var.

Bakanın dünkü açıklamalarından haberi olmayanlar var sanırım:

Bende pdr cilerle basladim mesleğin incelikerini öğrenmeye, hangi fincan iyidir, hangi youtube dizileri izlenebilir, arastiriyorum pdr derseler simit kapan martilar gibi havada kapacağım.

Yıllarca burada btr normu olsun norm fazlalığı derdine deva olur dedik bir kısım arkadaşla. Ama çoğunluk biz tamirci değiliz dedi. Şimdi de pdr nasıl boş beleş oraya geçsek diye iç geçirenler var. Belki de dalga geçiyorlar bilmiyorum, Boşa umut tabii olmaz ama beklenti ilginç.

BBNET
Geri