satrun_ogr
Site Gezgini
BTR olmama şansınız tabiki var. Bu bir görevlendirme isterseniz olursunuz... Yoksa olmak isteyen diğer branşlardan bir sürü kişi var
sevgili hocam btr bir görevdir zorla sana kabul ettiremez isteğe bağlı iki bilgisayarcı varsa ikiside istiyosa kıdeme bakıyorlar. Olmak istemezsen olmazsın ama okulda tek bilgisayarcı isen ve btr değilsende o işleri senden yapmanı ister idare. Btr değilsen o işleri yapmak zorundamısın değilsin ama maksat devletin işi görülsün elinden geliyosa vaktin varsa yaparsın ( bu benim mantığım).severek mi yapıyorum:hayır. geçenlerde düşündüm de resim öğretmenine deselerki okulun duvarlarına resim yapılacak hocam sen yap deseler resim öğretmenide bu benim işim değil dese yapmasa çok çiğ,tiksindirici bir durum olur. yaa yapsan ne olur geberirmisin. ne olur yapsan yani. severek yapma ama yap ne olur yani. birazda karakter meselesi insanlara hayır diyemiyoruz. bildiğim bişey varsa bilgisayar konusunda malesef sessiz kalamıyorum ben. buda beni yoru ama yapıcan huy .Aslında btr kötü bişey değil çok şey öğreniyo insan bilmedğim şeyler çıkı karşıma öğrenmek için uğraşıyosun bi yığın şey öğreniyosun, ama işte severek yapmamak çok zor.bilisim5587' Alıntı:BTR de 3. yılım. İlk yıl ve geçen sene okulun affedersiniz eşeğiydim. Herşeye koşuyordum. Derse giriyordum, virüslü usbleri temizliyor,konferans ya da kutlama olunca sistemi ben kuruyor, değerler eğitimi hazırlıklarını yapıp her ay cd ile teslim ediyor, bilgisayar tamir ediyor, format atıyor, geri kalan derslerimde tüm boş derslere giriyor, herkesin özel bilgisayarındaki sorunlara el atıyordum. Yine boş oturan ben oldum, yine çok rahatsın diye yavşak yavşak gülünen bendim. Bu sene yine btr yim. Bu angaryaların çoğunu yapmıyorum web sitesi yapıyorum, labımdaki ve idaredeki bilgisayarlara bakıyorum ve kutlamalarda öğretmenlere daha önceden nasıl yapılacağını gösteriyor, asla bilgisayar başında dj lik yapmıyorum.
Arkadaşların çoğuna katılıyorum, giyim konusunda gerçekten insanın içinde kalıyor ve ömür geçiyor. Şimdi tek istediğim daha büyük bir okula atanmak ve 30 derse de girsem kafam rahat olmak.
Bu arada okulda tek öğretmensen ve btr olmak istemiyorsan böyle bir hakkın var mı?
Ya da iki öğretmensen ve BTR olmayı istemezsen kim BTR olur, seneye nasıl btr olmaktan kurtulurum ?
Enterprise' Alıntı:Yıllardır formatördüm aynı sorun bende de vardı kadrolu ameleyim diyordum kendime, şuan Allah nazardan saklasın dersleri aldım 6 aydır bir bilgisayara da elimi sürmedim okulun anlaşmalı bilgisayarcısı var hem o ekmeğini yiyiyor hem de ben etliye sütlüye karışmıyorum müdürümüz gidecekmiş inşallah yeni gelen müdürde de aynı sistem devam eder de bende topuklu ayakkabılarıma cicili bicili üstüme başıma devam ederim
![]()
Üstteki yapılan yorumada anca seninki gibi saçma bir cevap yazılırdı. Arkadaş ne güzel olması gereken sistemi yazmış senin zoruna giden ne tabiki öğretmen dersine girip çıkmalı tamir bakım işinide kim yapacaksa verirsin parasını o yapar. Salak gibi her verilen işi yapmak hayır diyememekte acizliğin göstergesi bence.myesil' Alıntı:Enterprise' Alıntı:Yıllardır formatördüm aynı sorun bende de vardı kadrolu ameleyim diyordum kendime, şuan Allah nazardan saklasın dersleri aldım 6 aydır bir bilgisayara da elimi sürmedim okulun anlaşmalı bilgisayarcısı var hem o ekmeğini yiyiyor hem de ben etliye sütlüye karışmıyorum müdürümüz gidecekmiş inşallah yeni gelen müdürde de aynı sistem devam eder de bende topuklu ayakkabılarıma cicili bicili üstüme başıma devam ederim
![]()
Hocam bilgisayar öğretmeni olacağına sekreter olsaydın. O zaman karışan eden de olmazdı. Bilgisayar öğretmenleri de rahat rahat işini yapardı.
Ne güzel yav, bu konuda bile kavga çıkarabilmeyi başarmışız. Helal olsun bize.kakababa' Alıntı:Üstteki yapılan yorumada anca seninki gibi saçma bir cevap yazılırdı. Arkadaş ne güzel olması gereken sistemi yazmış senin zoruna giden ne tabiki öğretmen dersine girip çıkmalı tamir bakım işinide kim yapacaksa verirsin parasını o yapar. Salak gibi her verilen işi yapmak hayır diyememekte acizliğin göstergesi bence.myesil' Alıntı:Enterprise' Alıntı:Yıllardır formatördüm aynı sorun bende de vardı kadrolu ameleyim diyordum kendime, şuan Allah nazardan saklasın dersleri aldım 6 aydır bir bilgisayara da elimi sürmedim okulun anlaşmalı bilgisayarcısı var hem o ekmeğini yiyiyor hem de ben etliye sütlüye karışmıyorum müdürümüz gidecekmiş inşallah yeni gelen müdürde de aynı sistem devam eder de bende topuklu ayakkabılarıma cicili bicili üstüme başıma devam ederim
![]()
Hocam bilgisayar öğretmeni olacağına sekreter olsaydın. O zaman karışan eden de olmazdı. Bilgisayar öğretmenleri de rahat rahat işini yapardı.
yalanaşk' Alıntı:BTR'yi bıraktığımdan beri daha memnunum branşımdan, o tamir işlerini yapmıyorum artık zaten zamanım da yok sadece derse girip çıkıyorum, yazılım tarzı işler olursa mesela web sitesi uğraşmayı sevdiğimden ona devam ediyorum onun dışında sınıfım var öğrenciler nöbetçiyken sürekli yanımda ve bu halimden çok memnunum açıkcası, umarım herkesin gönlüne göre olur herşey ..
Farkındaysan seviyene düşüp sana cevap bile vermedimmyesil' Alıntı:Enterprise' Alıntı:Yıllardır formatördüm aynı sorun bende de vardı kadrolu ameleyim diyordum kendime, şuan Allah nazardan saklasın dersleri aldım 6 aydır bir bilgisayara da elimi sürmedim okulun anlaşmalı bilgisayarcısı var hem o ekmeğini yiyiyor hem de ben etliye sütlüye karışmıyorum müdürümüz gidecekmiş inşallah yeni gelen müdürde de aynı sistem devam eder de bende topuklu ayakkabılarıma cicili bicili üstüme başıma devam ederim
![]()
Enterprise' Alıntı:Farkındaysan seviyene düşüp sana cevap bile vermedimmyesil' Alıntı:Enterprise' Alıntı:Yıllardır formatördüm aynı sorun bende de vardı kadrolu ameleyim diyordum kendime, şuan Allah nazardan saklasın dersleri aldım 6 aydır bir bilgisayara da elimi sürmedim okulun anlaşmalı bilgisayarcısı var hem o ekmeğini yiyiyor hem de ben etliye sütlüye karışmıyorum müdürümüz gidecekmiş inşallah yeni gelen müdürde de aynı sistem devam eder de bende topuklu ayakkabılarıma cicili bicili üstüme başıma devam ederim
![]()
Hocam bilgisayar öğretmeni olacağına sekreter olsaydın. O zaman karışan eden de olmazdı. Bilgisayar öğretmenleri de rahat rahat işini yapardı.![]()
oyungezer' Alıntı:Arkadaşlar sevin mesleğinizi ya. Bence bir çok branşa göre çok daha zevkli ders işleniyor. Özellikle de bu sene. Allah muhafaza ya Teknoloji ve Tasarım öğretmeni olsaydık ne yapardık. Yada müzik, Görsel sanatlar, sosyal vs. Bence böyle iyi. Daha da iyi olacak inşallah. Diğer öğretmenlerin sürekli problem yaşadıkları öğrenciler bile dersimde çok gayretliler.