Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar banka dan bi tane pc aldık sistemsiz gönderdiler Bootmgr sıkıntısı veriyor. cd rom yok flas'tan sistem yüklemesi yapayım diyorum bu kez kurulumun basında donuyor. Yardım ederseniz sevinirim
Benim başıma gelmişti daha önce windows kurulum dvd sinden dos ortamını açıp yanlış hatırlamıyorsam bootrec /fixmbr komutu ile çözmüştüm.internette de bunla ilgili bilgi var bi deneyin hocam
Arkadaslar banka dan bi tane pc aldık sistemsiz gönderdiler Bootmgr sıkıntısı veriyor. cd rom yok flas'tan sistem yüklemesi yapayım diyorum bu kez kurulumun basında donuyor. Yardım ederseniz sevinirim
Cd den çalışan işletim sistemleri var (hiren boot cd içinde mevcut)
o şekilde sistemi açıp başka pc den aldığınız bootmgr dosyasını C: sürücüsü içerisine atabilirsiniz.
hocalarım hepsini denedim olmadı harddiski baska pc ye taktım farklı sata koblaları falan hepsini denedim olmadı. pc ye baska bi harddisk taktım pc de sıkıntı yok ama o harddisk elimizde kaldı. bi çözüm olsaydı en azından tasınabilir hardiske cevirirdim.