Bootmgr yardım !!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xalo21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

xalo21

Site Gezgini
Arkadaslar banka dan bi tane pc aldık sistemsiz gönderdiler Bootmgr sıkıntısı veriyor. cd rom yok flas'tan sistem yüklemesi yapayım diyorum bu kez kurulumun basında donuyor. Yardım ederseniz sevinirim

donmasa kurulum ekranında komut isteminden çözerdin.

donma işi ram'den olabilir. yada hdd kablosu olabilir. bazen powersupply bile yapıyor. denemek lazım.

Benim başıma gelmişti daha önce windows kurulum dvd sinden dos ortamını açıp yanlış hatırlamıyorsam bootrec /fixmbr komutu ile çözmüştüm.internette de bunla ilgili bilgi var bi deneyin hocam

xalo21' Alıntı:
Arkadaslar banka dan bi tane pc aldık sistemsiz gönderdiler Bootmgr sıkıntısı veriyor. cd rom yok flas'tan sistem yüklemesi yapayım diyorum bu kez kurulumun basında donuyor. Yardım ederseniz sevinirim

Başka iso dene sorun çözülür hocam.

Cd den çalışan işletim sistemleri var (hiren boot cd içinde mevcut)
o şekilde sistemi açıp başka pc den aldığınız bootmgr dosyasını C: sürücüsü içerisine atabilirsiniz.

hocalarım hepsini denedim olmadı harddiski baska pc ye taktım farklı sata koblaları falan hepsini denedim olmadı. pc ye baska bi harddisk taktım pc de sıkıntı yok ama o harddisk elimizde kaldı. bi çözüm olsaydı en azından tasınabilir hardiske cevirirdim.

BBNET
Geri