adsense reklamlarından mı kazandın yoksa farklı bir yöntem mi kullandınDeneme ve öğrenme amaçlı 70-80 civarı özgün makalesi olan bloğum (bilişim-web tasarım -grafik vs...) vardı . 4 ayda 3,5 TL geliri oldu. Kadınlara ya da futbola yönelik siteler para kazandırıyor.Tek yazarla da olacak iş değil.Birden fazla yazar lazım.Site sürekli güncel kalsın.Sitenin İngilizce olması da kazancı arttırır.
adsense
mobil uygulamada neyi önerirsin. nerden başlamalıMobil uygulama yapmak daha avantajlı. Reklam gelirleri daha iyi gibi. Bir yerden de başlamak gerekiyor.
https://bilgisayarbilisim.net/konul...a-ve-adsense-ile-reklam-alma-yasak-mi.160244/Benim de blog var lakin pek dikkat çeken özellikte değil.. Arkadaşların dediği gibi günlük ziyaretçi sayısının fazla olması lazım ki reklam geliri olmalı..
Aslında burada merak ettiğim bir konu daha var.. Reklam geliri almak istersen öğretmen olduğumuz için kazanç getirisi olan bir faaliyet kapsamında değerlendirilir mi? Hep düşünürüm bu konuyu..
kesinlikle doğru.Ortalama bir web sitesinden elde edilen kazançla karşılaştırılamayacak kadar büyük . Ünlü youtuberların aylık kazançlarının 10-30 bin aralığında olduğu söyleniyor .Youtube işi yapmak lazım.Apartmanda bir genç var adama her ay google fransadan çek geliyor 2-3 bin kazandığını söylüyor.Ben 19 senelik öğretmenim maaşım 3079tl
hangi konuda içerik üretiyor acabaYoutube işi yapmak lazım.Apartmanda bir genç var adama her ay google fransadan çek geliyor 2-3 bin kazandığını söylüyor.Ben 19 senelik öğretmenim maaşım 3079tl
mobil uygulamada neyi önerirsin. nerden başlamalı
aynen hocama katılıyorumBence;
Çok para=Özel hayata az vakit ayırmak
Az para= Özel hayata çok vakit ayırmak
Bu noktadan bakınca az olsun öz olsun![]()
hangi konuda içerik üretiyor acaba![]()
mobil uygulama öğrenmek için nerden başlamalıyız. Daha önce asp.net c# ile çalıştım. fakat hiç mobilde çalışmadım. unity kullanarak mobilde oyun vb yapılabiliyor sanırımBir niş belirlemek gerekiyor hocam. Satranç üzerine bir uygulama yazdım. Günlük 5-6 tl bırakıyor. Tabii şimdilik. 1500 indirme var şu anda. Bakalım. Kodlama içinse hibrit oldu ama ionic v1 üzerine kodlama yaptım. Web sitem daha adsense onayı dahi almadı.
hocam günlük 10000 ziyaretçi de ciddi bir rakamEğer hergün özgün içerik eklerseniz 4 haneleri görebilirsiniz arkadaşlar. Ama sitenizin içeriği önemli. bazı arkadaşlar niche sitelerden bahsetmişler. Bende denedim zamanında ama nedense benim niche sitem pek tutmadı. Yani içerik hit olmadı. Günlük tekil hitiniz 10.000 olursa aylık kazancınız (ORTALAMA) 1500 TL oluyor.(Tecrübeyle sabit) Ama şu bir gerçekki 1k olan sitenize 2 ay içerik eklemeyin hemen gümlüyorsunuz(Buda tecrübeyle sabit![]()