Arkadaslar iki yıllık öğretmenlik tecrübemde şunu öğrendim: Bilgisayar,telefon gibi aletlerde birisi bir sorununu söylediğinde KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE "bilmiyorum" dememeliyiz VEYA "böyle bir teknoloji duymadım" dememeliyiz veya üstün körü bir cevap vermemeliyiz VEYA "yapamadım" dememeliyiz VEYA çözümünü biraz bilsek bile HATTA tam bilsek bile İLK ÖNCE TAHMİNİ OLARAK BİR ŞEYLER SÖYLEMELİYİZ VEYA SORUN OLAN ALET YANINDA İSE "GETİR BAKAYIM" DEMELİYİZ VE DAHA SONRA İNTERNETTEN ÇÖZÜMÜNÜ ÇAKTIRMADAN ARAŞTIRMALIYIZ VE "AKLIMA ŞU ÇÖZÜM GELDİ" VEYA "SORUN ŞUNDAN DA OLABİLİR" DİYE İNTERNETTEKİ ARAŞTIRMA SONUCUNU SÖYLEMELİYİZ ( TELEFONUMUZDA ZATEN İNTERNETİMİZ VAR VE HER ZAMAN TELEFONUMUZ YANIMIZDA . RAHATLIKLA ARAŞTIRMA YAPABİLİRİZ)
Eğer böyle yapmaz isek ister dünyanın en iyi Yazılımcısı olalım, ister dünyanın en iyi web sitesini yapalım insanların gözünde kötü bir bilgisayarcıyız ne yazık ki
Düşünsenize Steve Jobs'a veya DenNis Richards'a birisi "telefonum ısındı ne yapmam lazım?" diye sorsalar onlar da "bilmiyorum" deseler eminim onlara bile "Sen nasıl bilgisayarcısın" derlerdi
uhaha:
Biliyorum böyle şeyler söylemem size saçma geldi ama arkadaşlar saçma da olsa bunlar bizim gerçeklerimiz. Bizim branşın en zor yanı da bu olsa gerek ve ömür boyu bu bizim Kaderimiz galiba
Eğer böyle yapmaz isek ister dünyanın en iyi Yazılımcısı olalım, ister dünyanın en iyi web sitesini yapalım insanların gözünde kötü bir bilgisayarcıyız ne yazık ki

Düşünsenize Steve Jobs'a veya DenNis Richards'a birisi "telefonum ısındı ne yapmam lazım?" diye sorsalar onlar da "bilmiyorum" deseler eminim onlara bile "Sen nasıl bilgisayarcısın" derlerdi

Biliyorum böyle şeyler söylemem size saçma geldi ama arkadaşlar saçma da olsa bunlar bizim gerçeklerimiz. Bizim branşın en zor yanı da bu olsa gerek ve ömür boyu bu bizim Kaderimiz galiba