Bilismcilerden emekli olan var mi

Kodla Büyü
Tahminim anca meslek lisesindeki teknik öğretmenlerden vardır. Boteciler daha gençtir.

Aynen hocam kusura bakmayın cep telefonu hatası bu haliyle geçinemiyoruz 45 50 ile çok zor desene biz mezara kadar calisacagiz

Emekli olursaniz aylik 40 bin lira alirsiniz.Ikramiye de vadeli aylik su an 60 bin lira getirir.Eviniz, arabaniz, kenarda birikim var, borcunuz yoksa özgürsünüz artik.65'nden sonra gezemeyecek, yiyemeyecek, riskli islere girmek icin artik cesaretin de kalmayacak.

Hocam 3600 ek gosterge, 30 sene calisma suresi ile alirsiniz.Buna bes ve ilksan eklendiginde 1.6 milyon ve 45 bin maas oluyor.Benim 2 sene 2 ay kaldi 30 seneye.

Böte mezunları ilk 2002 yılında başladı. ilk mezunlardan birisi olarak 24 yıllık öğretmenim. Normal şartlarda emeklilik uzak görünüyor. Ama bu kademeli emeklilik tam netleşirse düşünmüyor değilim. (İLKSAN ilköğretim öğretmenlerin BES sistemi diyebiliriz)

Bilisimcilerden emekli olan ogretmen arkadaş varmi acaba
bizim öğretmenlerden biri yeni eytden emekli oldu 2009da devlete geçmiş 20-30 yıllık çalışma hayatı var ama 24 bin bağlandı, 850bin de ikramiye:( bir başka arkadaşıma 48bin bağlandı, aynı süre ama o hep meb.de çalışmış. Daha üstünü duymadım ama maalesef memuriyette emeklilik maaşları biraz düşük

Emekliliği hak eden emekli olamıyor ki. Daha önce de yazdım. Emekli çağında başöğretmen olan biri maaş yarıya belki daha altına ineceği için bekliyor. Emekliliği hak eden maddi sebeplerle olamadığı için yaş haddi 65 i bekliyor. Emekliliği hak edemeyen zaten 65 yaşa tabi. O yüzden sıkışmış bir durumda herkes

Ilksan, ilkokul ogretmenleri yardimlasma sandigi. Ortaokula gecince devam edeyim dedim.65 yasina kadar calissan da fazla bir para yok.Istanbulda simitci kazaniyor en az 70 bin.

Son düzenleme:
Böte mezunları ilk 2002 yılında başladı. ilk mezunlardan birisi olarak 24 yıllık öğretmenim. Normal şartlarda emeklilik uzak görünüyor. Ama bu kademeli emeklilik tam netleşirse düşünmüyor değilim. (İLKSAN ilköğretim öğretmenlerin BES sistemi diyebiliriz)
Bizde ilksan var mı hocam o sınıf öğretmenlerine özgü değil mi ?

Öğretmenliğe başlama yılım 2004, ama 1999 yılında sgk girişim var. Dolayısıyla eyt bana vurdu. Ama memur emeklisi olabilmem için 25 yıl çalışmış olmam gerekiyor. 2029 yılında şartlar elverirse emekli olabileceğim.

Öğretmenliğe başlama yılım 2004, ama 1999 yılında sgk girişim var. Dolayısıyla eyt bana vurdu. Ama memur emeklisi olabilmem için 25 yıl çalışmış olmam gerekiyor. 2029 yılında şartlar elverirse emekli olabileceğim.
Aynı durumdayız hocam, tek fark ben 2003 Eylülde başladım. 2 yıl sonra kısmetse emekliliği hak ediyorum ama oğlum var bu yıl üniversite sınavına girecek. Üniversiteyi bitirdiği gün beklemem direk olurum.

Ben 2027 Eylül'de düşünüyorum. Engelli emekliliği ile. 20 yılım doldu. Başöğretmenlik için bekliyordum ileride başöğretmenlik sayılabilir Bugün itibariyle başöğretmenlik ve uzmanlık başvuruları başladı. Bilginiz olsun.

ilksms
Geri