Ü
Üye silindi 88531
Misafir
Re: Bilişimcilerin dertleşme başlığıt-tek başlık
Herkes en azından kendi okulunda Okul idaresi ve öğretmenlere BT öğretmenlerine saygı duymayı öğretse ve şikayet edilen görevimiz olmayan işleri yapmasa durum 1 ay içinde %90 düzelir zaten.
Not : Bu konuda yalnız olduğumu kesinlikle düşünmüyorum: Bu sitedeki şikayet, yakınma ve ağlamaları duymadan önce kendi durumumdan memnuniyet seviyem %50 idi. Şimdi ise %99 a çıktı. Nasıl mı sizin gibiler yüzünden BT Öğretmenliği ve Formatörlüğünden beklentilerim azaldı da ondan. Niye mi kimse eyleme katılmadı. Çünkü herkesin memmnuniyet seviyesi yükseldi.
m_cengiz' Alıntı:Kısa bir ne oldum masalı yada fabl desek daha iyi olur
Hayatımın baharında, daha 18 yaşında, gecemi gündüzüme katarak çalıştığım, iyi bir gelecek umuduyla girdiğim ve yüksek puan aldığım ÖSS sınavı sonucunda BÖTE yi kazandım.
Biyoloji , Fen bilgisi gibi branşlarda deneylerde kobay faresi kullanılırken, BÖTE de ben kobay olarak kullanıldım. Üzerimde denenmeyen ders kalmadı. Bu kafa karışıklığıyla yinede KPSS de yüksek puan alarak şans eseri tercihim dışında Sakarya da bir köye atandım. 11 saat dersim vardı. tamamlayamadım 15 i. Satrancı aldım bende. ek dersim yok napayım allah bereket versin bu da yeter dedim. Sonra Formatörlük diye bişi varmış işte ondan oldum. Ve ne olduysa ondan sonra oldu.
Boş gezip çok para alan, yattığı yerden para kazanan öğretmen muamelesi gördüm.
Tamirci sanıldım , itildim kakıldım, akşam 5 e kadar okulda tutuldum.
Hatta
-Formatör Öğretmen ne yapar?
-Format atar hahahahah![]()
gibi espirilere maruz kaldım
sene sonu müdür müdür yardımcısı "hocam seni çok idare ettik, yaptığın site işe yaramaz" gibi iğnelemelerle askere gönderdiler beni
Askerden geldim durum daha kötü olmuş.
artık 4-5 lerden bilgisayar kaldırılmış bilmiyordum yine formatör oldum. yine...
Sonra birgün norm fazlası olduğumu öğrendim. Nedir bu norm fazlası dedim kendi kendime ne yapacağım ben
Başka okula gideceksin dediler yazdım dilekçemi başladım yeni okulumda.
Buradada geleceğim pek parlak görünmüyor.
Daha ilk günümde Tamirci muamelesi görmeye başladım. Üzerimin toz içinde kalması da cabası...
Keşke bu masala Elinde sihirli değneği olan bir peri gelse. Gelsede kendisinden bişey dilememi istese.
Fala bişey istemem. Beni başka bir branş öğretmeni yapsa. keşke... keşke ...
Herkes en azından kendi okulunda Okul idaresi ve öğretmenlere BT öğretmenlerine saygı duymayı öğretse ve şikayet edilen görevimiz olmayan işleri yapmasa durum 1 ay içinde %90 düzelir zaten.
Not : Bu konuda yalnız olduğumu kesinlikle düşünmüyorum: Bu sitedeki şikayet, yakınma ve ağlamaları duymadan önce kendi durumumdan memnuniyet seviyem %50 idi. Şimdi ise %99 a çıktı. Nasıl mı sizin gibiler yüzünden BT Öğretmenliği ve Formatörlüğünden beklentilerim azaldı da ondan. Niye mi kimse eyleme katılmadı. Çünkü herkesin memmnuniyet seviyesi yükseldi.