anadolu_bote
Aktif Üye
Arkadaşım geçen yıldan bu yana geçici müdür yardımcılığı, formatörlük, teknoloji tas öğretmenliği v.s. her şeyi yaptım. Bu yıl daha 3. günde birçok problemle karşılaştım. İl koordinatörümüzü aradım formatörlük başvuruları ne olacak diye sordum. Henüz belli değil başvuruları alabiliriz fakat bekletiyoruz norm durumları filan belirlensin önce dedi. Biz bilişim dersleri niçin diye soruyoruz her yerde. Bilişim Öğretmenleri Norm Fazlası bunu yetkililere duyuramıyoruz. Bakın sınıf öğretmenleri norm fazlası diye medyada haber oldu hemen branş değişikliği yapılıyor. Biz branşımızı kurtarmaya çalışırken kendimizi yıpratıyoruz. Acilen yapmamız gereken norm fgazlalığı olduğumuzu medya vasıtasıyla çeşitli eylemlerle duyurmak. Yoksa bu zamana kadar verilmeyen ders yine verilmeyecek bir 10 sene. Ayrıca üniversitelerdeki BÖTE bölümleri değişecek zaten teknoloji bölümü adı altında öğretmenlik olayını bitirecekler zaten. Birlik olmanın tam zamanı yoksa her şey çok geç olacak diye düşünüyorum değerli bilişim öğretmeni arkadaşlarım.