Bilişim Teknik Eğitimcileri Derneği olarak hazırlanan kısa anketimize Böteli arkadaşlar katılırsa sevinirim.

Kodla Büyü
Hocam buradan sağlıklı bir sonuç çıkmayacağı çok belli. Bu forumda bu konular çok sert tartışıldı ve hiç bir sonuca ulaşmadı. Bu saatten sonra da buradan bir şey çıkacağını beklemek aşırı iyimserlik olur.

Böte mezunu arkadaşlara açılacak mesleki ortaokullara atanma hakkı verilmelidir. %70imiz norm fazlasıyız. İl içi ve dışı tayinler kilitlendi. Yegitek okul sorumlusu (eski adı BTR) kadrosu üzerinde çaba gösterin. Bakanlık yüzlerce yenilikçi sınıf kuruyor bunlar için norm isteyin. Böte-tef kardeş kavgasını horttlacağınıza mantıklı ve haklı normlar üzerine kafa yorun.

Bilişim Teknolojileri öğretmenleri yine eski haklarını geri alacak arkadaşlar bundan sonrasi için bilişim teknolojileri derslerini ilkokul dan itibaren zorunlu olması için çalışmalar yapmak, yeğitek okul sorumlusu görevlerinin okullarda sabit norm kadrosunu almasi ve diğer tüm çözülmesi gereken sorunlar bizim çalışma alanımizdir. Sizlerinde bu konuda bize destek vermesi sürecimizi daha da hızlandırır. Bizim dışımızda ne dernek ne sendika bu hakları savunmuyor lütfen süreçi bu şekilde degerlendirelim.

Teknoloji tasarım öğretmenleri bir sınıfı ikiye bölüyorlar. Bizim dersler niye bölünmüyor 40-45 kişilik mevcutlarla BT sinifinda ders yapmak işkence. Norm sorunu çözecek en önemli şey budur bir anda ihtiyaç iki katına çıkar. gerçekten de böyle bir şeye ihtiyaç var.

Teknoloji tasarım öğretmenleri bir sınıfı ikiye bölüyorlar. Bizim dersler niye bölünmüyor 40-45 kişilik mevcutlarla BT sinifinda ders yapmak işkence. Norm sorunu çözecek en önemli şey budur bir anda ihtiyaç iki katına çıkar. gerçekten de böyle bir şeye ihtiyaç var.
Bunu ben de yıllardır söylüyorum, forumda farklı başlıklarda da dile getirdim. Tek-tas ve Kuran-ı Kerim dersleri sınıfı ikiye bölerek işleniyor. Bizim ders için çok uygun bir model.

Böte mezunu arkadaşlara açılacak mesleki ortaokullara atanma hakkı verilmelidir. %70imiz norm fazlasıyız. İl içi ve dışı tayinler kilitlendi. Yegitek okul sorumlusu (eski adı BTR) kadrosu üzerinde çaba gösterin. Bakanlık yüzlerce yenilikçi sınıf kuruyor bunlar için norm isteyin. Böte-tef kardeş kavgasını horttlacağınıza mantıklı ve haklı normlar üzerine kafa yorun.
Yeni çıkan yasaya göre bu zaten mümkün olmaz

BÖTE, şu an fen ve anadolu liselerinde görev aliyor.Cunku alan degisikliginde bana hepsi acildi ben ortaokul seçtim.

ilksms
Geri