Bilişim T. Y. öğretmenliği çok zor mu ?

Kodla Büyü
Yapay Zekanın çağında kolay derim.Ders notu hazırlamak, kod yazdırmak, cozdurmek hersey kolay

Bu başlık da şey gibi tam böte bt ayrışması zamanı böte çok kolay ya her türlü yaparsın konusu olmuş 😂 sonuçta bu işin eğitimini aldınız! ona göre cevap verirsek bireysel çabayla çalışmayla evet kolay hocam.

Sayın hocam akademik bilgileri üniversite de öğreniyoruz tamam ama işin mutfağına girmeden olmuyor. Diyelim atandınız okulunuzda lab var mı yok mu ? Okul mevcudu nasıl sınıflar kalabalık mı değil mi ? Yani teorikte birçok şeyi biliyoruz ama işin mutfağına girdiğimizde maalesef bazen uygulayamayabiliyoruz. O yüzden atandıktan sonra bence her şey yavaş yavaş oturur

Bu başlık da şey gibi tam böte bt ayrışması zamanı böte çok kolay ya her türlü yaparsın konusu olmuş 😂 sonuçta bu işin eğitimini aldınız! ona göre cevap verirsek bireysel çabayla çalışmayla evet kolay hocam.
Meslek lisesi de çok kolay. Bana göre onunda bir olayı yok. Böteyle alakası yok olayın. Merak ve çaba varsa diyerek ilk mesajda belirtmiştim.

Merak ve çaba varsa öğrenirsiniz yoksa öğrenemezsiniz sizi kimse zorlayamaz.

Böteye girmeden önce yaptığım şeyler şunlar. 99 yılında ilk kez bilgisayarı açtım. Kapatmayı bile bilmiyordum.
Başkalarının bilgisayarına girmek. (Dial-up modem zamanı daha kolaydı.)
Windows kurulumu ve Teknik servisde çalışabilecek düzeyde teknik bilgi.
Dosya kurtarma işlemleri.
Programlama. (Fortran, C, mIRC script)
Basit düzeyde internet sayfası hazırlama. Ki işin can alıcı noktası bunları yaparken kendime ait bir bilgisayar bile yoktu. 2003 yılında Böteye girdiğim zaman ilk bilgisayarıma kavuşmuştum. Ünide bana verecek pek bir şey kalmamıştı.
Şimdi o kadar kaynak varken merak ile hiçbir şey o kadar zor değil.

BBNET
Geri