Bilişim Bölümünün azaltılması, kapanması

Kodla Büyü
eml'den ticarete olacağını sanmıyorum ama tam tersi olur gibime geliyor. çünkü EML'ler bu işin kalbi. ticaret liselerinde bilişim değil muhasebe, yiyecek içecek vb. bölümler birleştirilmeli bence.
Bir ara bakanlık bölümleri okul türlerine göre tasnif etmişti, orada bilişim EML lerde değildi hocam. Ama şimdi değişiklik oldu mu bilmiyorum. Bakanlıktakiler bizim gibi düşünmüyor çoğu zaman

eml'den ticarete olacağını sanmıyorum ama tam tersi olur gibime geliyor. çünkü EML'ler bu işin kalbi. ticaret liselerinde bilişim değil muhasebe, yiyecek içecek vb. bölümler birleştirilmeli bence.
Bizde EML den alınıp Ticarete verildi. EML de kapatıldı bölüm.

Bir ilde çok sayıda lisede aynı bölümler bulunduğu için böyle bir karar alınmış. Bölüm kapatma değil birleştirme olacakmış. İlçelerde tek okulda olan bölümlere dokunmazlar çünkü başka gidecek yerleri yok çocukların.
Maalesef öyle değil biz ilçede tek okulduk ama kapatma kararı vermişler. Bize yol gösteren de yok ne olacağımız da belli değil birleştirme yok hiç birşey denmedi kapandı dendi üstler böyle istemiş.

Arkadaşlar akıl veriyorsunuz ama kimin umurunda . Alan değişikliği dışında çaremiz kalmıyor . Yapar zeka ve siber güvenlik alanı dersine kim girecek onu merak ettim
2028 de umarım ülkeyi adaletle ve bilgelik ile yönetecek bir parti kazanır.adalet,ekonomi ve dirlik düzen bakımından şuan ülke Allah a emanet.ölümler artıyor ve insanlar stres altında.bilişim en son dert olsun.

ilksms
Geri