bravehard2010
Üye
Arkadaşlar bilgisayarda sağ tık-yenile sizce ne işe yarar?
yasarcan' Alıntı:yenileme yaparak bilgisayarın o anki durumu hakkında bilgi alırız,
yenilemeye verdiği tepki hızlı ise arkaplanda yapılan iş bitmiştir,
eğer yenile hızı yavaşsa arkaplanda bir iş yapılıyordur yada birşeyler yolunda değildir![]()
:alkis:pasific' Alıntı:boş kalınca tesbih sallamak gibi bişey işte :lol:
:++:pasific' Alıntı:boş kalınca tesbih sallamak gibi bişey işte :lol:
Yok hocam sadece merak ettim.Bana soruldu da düşündüm bayağı.Sizler ne düşünüyorsunuz diye yazdım.cseyhan81' Alıntı:Yoksa sen başka bir özelliğini mi keşfettin?
Budur :+1:pasific' Alıntı:boş kalınca tesbih sallamak gibi bişey işte :lol:
:++: :++:zech' Alıntı:Masaüstünde adı değiştirilince bir anda görünmez olan dosya veya klasörün yenile deyince geri gelmesi
Browser da ise meb in verdiği açıklama tarihlerinde zamanı gelince açıklanmayıp insanı çıldırtan tayin sonuçlarının eklenince sayfada görünmesinin sağlanması![]()
yasarcan' Alıntı:yenileme yaparak bilgisayarın o anki durumu hakkında bilgi alırız,
yenilemeye verdiği tepki hızlı ise arkaplanda yapılan iş bitmiştir,
eğer yenile hızı yavaşsa arkaplanda bir iş yapılıyordur yada birşeyler yolunda değildir![]()
volkankey' Alıntı:Yenile kayitli bilgileri dogrulayarak ekrani yeniden cizer
Bazen oluyor dur dosya ya da klasörü silersiniz ama orada hala görünür. Yenilediginizde kaybolurInternet' Alıntı:volkankey' Alıntı:Yenile kayitli bilgileri dogrulayarak ekrani yeniden cizer
onu zaten GPU ya bağlı Analog/Digital Sinyal Üreteci (RAMDAC) yapmıyor mu? bırakın Allahın severseniz, zaten saniyede binlerce defa iş yapan sistemin arasına girip yenile yapmak, lazım değil, iş yapmaz. Lınux da yoktur zannımca,
Şu an benim laptop aynı dediğiniz gibi."Yenile" dışında çözümü var mı ki?volkankey' Alıntı:Bazen oluyor dur dosya ya da klasörü silersiniz ama orada hala görünür. Yenilediginizde kaybolurInternet' Alıntı:volkankey' Alıntı:Yenile kayitli bilgileri dogrulayarak ekrani yeniden cizer
onu zaten GPU ya bağlı Analog/Digital Sinyal Üreteci (RAMDAC) yapmıyor mu? bırakın Allahın severseniz, zaten saniyede binlerce defa iş yapan sistemin arasına girip yenile yapmak, lazım değil, iş yapmaz. Lınux da yoktur zannımca,
Normalde olmamasi gereken bir durumabtani' Alıntı:Şu an benim laptop aynı dediğiniz gibi."Yenile" dışında çözümü var mı ki?volkankey' Alıntı:Bazen oluyor dur dosya ya da klasörü silersiniz ama orada hala görünür. Yenilediginizde kaybolurInternet' Alıntı:volkankey' Alıntı:Yenile kayitli bilgileri dogrulayarak ekrani yeniden cizer