bilgisayarbilisim'den reklam incileri :)

Kodla Büyü

csevercan1

Aktif Üye
Bilgisayar Bilişime Konulan Üsteki Reklam Çok İğreti Duruyor

Bilgisayar Bilişime Konulan Üsteki Reklam Çok İğreti Duruyor. Katılan var mı?

Re: Bilgisayar Bilişime Konulan Üsteki Reklam Çok İğreti Duruyor

Hocam siteyi kuran arkadaşların emeğine duyduğum saygıdan, reklam sayfanın ortasında bile olsa bende sıkıntı yaratmıyor. tıklama manyağı yapıyorum bazen :)

adamlar mecburen ayakta kalmalrıı için reklam almak zorunda allah razı olsun onlar olmasa çok zorlanırdık

bunu bir resim olarak düşünün bence görmeyin sizin de resminiz var orda duruyor ama herkes görmek zorunda değil bunu öyle düşünelim

reklam olmasa site kapanırdı

Site ayakta duracaksa her yerine koysunlar reklam, ben şikayet etmem.

Tıkla hocam onlara :)

İğreti diyorsan düzeltmek için sponsor olabilirsin bize mesela.. Ne dersin??? :idea:

Sürekli reklama tıklamayın arkadaşlar reklam verenler için aynı ip'den yapılan sürekli tıklamalar reklam hesabının kapatılma sebebidir.

reklam alınmasını destekliyorum, ama acaba Adsense mi tercih edilse? Bir de tek üst yerine bir yada iki tane daha mı araya reklam konulsa?

bu forumun gideri ne ki?

reklamın iyisi kötüsü olmaz :)

Sitenin kapandığı günleri hatırlıyorum da Allah bir daha yasatmasin. O yüzden her tür reklam alınabilir, bizler de içeriğini biliyoruz ama siteye faydamiz olsun diye tikliyoruz.

yadigartbaykal' Alıntı:
içerik kullanıcıya göre değişiyor sanırsam, daha önce girdiğiniz sitelere göre reklamlar değişiyor.

Kesinlikle katılıyorum. Bende de öyle bir durum vardı. Hatta haber sitesinin birisi değinmişti bu duruma, sizden kaynaklanıyor durum diye. Hemen firefox'a abp' eklentisini kurdum durum düzeldi.

Reklam iyidir. :++:

yadigartbaykal' Alıntı:
içerik kullanıcıya göre değişiyor sanırsam, daha önce girdiğiniz sitelere göre reklamlar değişiyor.

:puhaha:

burası bbnet mi ?

ben mi yanlış görüyorum yoksa bbnet ana ekranda arada bir
"sayacımız size araba verdi, yok ipad verdi, yok 3arkadaşlık isteğiniz var" filan gibi ne tür amaçlara hizmet ettiği belli reklamlar mı çıkıyor?

Re: burası bbnet mi ?

hocam bence sitenin ayakta kalması için o reklamlar gerekli, ben görmezden geliyorum

reklam olmasında tabi ki problem yok ama o(!) tip reklamlar da bi zahmet olmasın yani bbnette...
bak şimdi suryapı exen inşaat çıktı.. hemen gidip 2 ev alırım yarın :)

Akıllı reklam hocam onlar. Ne ararsanız webde nerede gezindiyseniz googleda ne aradıysanız size o çıkar reklamda. Örneğin ben birkaç haftadır tv ve tel baktığım için bana tv ve tel reklamları (modelleri bile tutuyor) çıkıyor. Sizin gezdiğiniz alışveriş sitelerine göre parfüm, oto, cep tel vb. reklamlar çıkabilir. Bi ara hanım bebek bezi fiyatlarına bakmış pat her sitede sağda solda bebek bezleri falan :).. Tabi %100 her zaman tutacak diye bişey yok ama ihtiyaçlarınızın tespit edilip siz ona göre reklamlar çıkarıldığını farkedebilirsiniz.

akıllı reklamları biliyorum hocam :) farklı pclerde, telefondan bile girdiğimde aynı şeyler çıkıyor..

arkadaşlar anlık 1500 2000 kişinin ziyaret edip yararlandığı sitenin altyapısı oluşturmak için belli bir ödeme yapılması lazım. Yanlış bilmiyorsam 1 2 kişinin sürekli özveriyle karşıladığı bu imkandan dolayı arkadaşlara teşekkür etmemiz lazım. sitenin ahengini bozmayan abartıdan uzak sade bir reklam alınmış. Hatırlayın belirli bir süre bbnetin sponsor tekliflerine açık olduğunun ilanı vardı sitede. Bu tarz sitelerin varlığı sürdürebilmesi için en azından masrafının bir kısmını internetten çıkarması gerekiyor. Şahsen destekliyorum. ve farklı zamanlarda bilgisayarlarda reklamlara tıklıyorum.

herkesin destek vermesi gerekiyor.

Arkadaşlar keşke olsa da sağlam bir sponsor ne reklamla uğraşsak ne başka birşeyle ama yok şu an.

Reklamların getirisi masrafın yarısını ancak karşılıyor, görüntüleme sayısı çok fazla malumunuz ama tıklama sayısında mesele. Tıklamaların hepsi sayılmıyor, 1 tıktan sonra çerez atıyor zaten, meb hatlarının statik aynı ip. Anlaşılır olması için şöyle ifade edeyim. 1 aylık getirinin %20 si reklamın ilk alındığı 2 güne ait...

Reklam içeriğinde sadece yetişkin içeriğini engelleyebiliyoruz, adsense kadar gelişmiş müdahale şansımız yok, bireysel olarak çok fazla firma alternatifi yok, yok stopaj yok kdv kesintiler filan.. İnanın hiçbirimizin hoşuna gitmiyor reklam bandındaki kazandınız türevi reklamları... Tek teselli reklamın sadece üst taraftaki alanda rahatsız edici olmadan yer alması...

Bugüne kadar alenen şu kadar masraf şu kadar gelir şu kadar ihtiyaç var diye bir lanse ediş olmadı, inşallah olmayacaktır da..

Herkese kolaylıklar..

çok takmayın arkadaşlar yavvv.... Ha yok biz daha iyisini yaparız diyen varsa reklamsız oluştursun oraya da geliriz. Tartışma oluşturmak için açılmış bir başlık

bilgisayarbilisim'den reklam incileri :)

Ekli dosyalar

• bilgisayarbilisim reklam incileri.PNG
    bilgisayarbilisim reklam incileri.PNG
    160 KB · Görüntüleme: 1,395
BBNET
Geri