bilgisayarbilisim'den reklam incileri :)

Kodla Büyü
benim chrome da sorun var, hiçbirsey göstermiyor :mrgreen:

biraz ff de takılayım da 3-5 tıklayayım en iyisi 8)

Ekli dosyalar

• bbnet.jpg
    bbnet.jpg
    97.9 KB · Görüntüleme: 1,234
Kaç tane top zıplıyor ?
Reklam butonu :)
Hadi saydım diyelim , bildim ; tıkladım , bir daha geliyor ; ne yapacağız ? :?

Bu bir özveri forumu ve adminlerimiz çok daha fazlasını hakediyorlar. Ama bu reklamları da bilişimciler zor yer :lol:

bbnet e bu tür reklamlar yakışmadı sanki

sitemizin reklamlarında bu görüntüleri görmek hoş olmuyor.
bir hal çaresi yokmudur?

Ekli dosyalar

• bbnetreklam.JPG
    bbnetreklam.JPG
    19 KB · Görüntüleme: 405
Re: bbnet e bu tür reklamlar yakışmadı sanki

bu ne yaa ?? bilgisayar bilişim reklamımı bu , yoksa biri sitemizi kötülemek içinmi yapmışş. ayrıca sitemizde konu paylaşımı ve sorun çözümünden çok atışmaların rağbet görmesine yönetim bişi yapamazmı acaba? dün bişi sordum bi Allahın kulu zahmet edip 1 kelime yazmadı, öbür tarafta tartışmaya katılanların sayısı belli değildi. yazıkkk yaaa

arkadaşlar reklamlar kişinin ilgi alakasına göre şekil değiştirir.daha önce gezilmiş sitelerin çerezleri bu işte aktif rol oynar. örneğin hepsiburada sitesini ziyaret edip bir kaç ürün incelemeye başlar daha sonra siteye giriş yaparsanız alışveriş siteleri reklamlarıyla karşılaşabilirsiniz. anormal bir reklam çıkarsa suçu bbnet e atmayın :) sizin bilgisayarınızı kullanan arkadaşları bir gözden geçirin derim.

bilgisayarbilisim acılmasının yavaşlığı

sitenin ayakta durmasını anlıyorum ama acılışta aldığı reklamstore.com dan dolayı
acılışı cok yavaşlatmış
bunu yönetim görmüyor mu
iyice gıcıklaştı site

Re: bilgisayarbilisim acılmasının yavaşlığı

maç burdaya zaten herkes google chrome da 5 6 sekme açarsa site ne yapsın. arkadaşlar yüklenmeyelim. :mrgreen:

Bu dertten ben de muzdaribim özellikle son günlerde. Hele ki başlıklara tıklayınca bekle, bekle, bekle. Açılmasını beklerken haberlere bakıyorum ben de :)

bugün çok yavaş hakkaten

bende de aynı:)
yok mu bi çaresi!...

bu reklam derhal kalkmalı!...

yöneticiler bu üst tarafa aldığınız reklamı görüyor musunuz? herşey para mı? burası erotik bi site mi? derhal şu mizunun reklamı kaldırılsın..

Re: bu reklam derhal kalkmalı!...

hocam bana çıkmıyor dediğiniz reklam :D
Bana çıkanlar: Bebek bezi, Tv ünitesi, Bilgisayar.
Bunlarda bu aralar başka sitelerde bakındığım şeyler.

daha 1 kere bile bana denk gelmiş değil, hele 3 gündür forddan başka reklam bile yok.. bilemiyorum

kendir_li' Alıntı:
hocam bana çıkmıyor dediğiniz reklam :D
Bana çıkanlar: Bebek bezi, Tv ünitesi, Bilgisayar.
Bunlarda bu aralar başka sitelerde bakındığım şeyler.
öğretmene yakışacak şey değil hocam iyiki çıkmıyor.

özel hayat diye bişey kalmadı yauv :puhaha:

bende de hep ford 2. el reklamı çıkıyor :D

sitedeki reklamlar akıllı reklamlar bildiğim kadarıyla. gezindiğiniz ya da arama yaptığınız sayfalar görünüyor reklamlarda. Sitenin de maddi kaynağa ihtiyacı var. Kimse elini cebini atmadığı için adminler bu çareyi bulmuş. Uzun süre direnmelerine rağmen reklam almamak için, başka çareleri kalmayınca almak zorunda kalmışlar. Görmezden gelin ben öyle yapıyorum...

amdturion' Alıntı:
sitedeki reklamlar akıllı reklamlar bildiğim kadarıyla. gezindiğiniz ya da arama yaptığınız sayfalar görünüyor reklamlarda. Sitenin de maddi kaynağa ihtiyacı var. Kimse elini cebini atmadığı için adminler bu çareyi bulmuş. Uzun süre direnmelerine rağmen reklam almamak için, başka çareleri kalmayınca almak zorunda kalmışlar. Görmezden gelin ben öyle yapıyorum...
ben de bana niye hiç çıkmıyor ki diyordum,
....ondanmış meğer.
:(

arkadaşlar sitedeki reklamlar sizin çevrimiçi kişisel davranışlarınıza göre değişiklik gösteriyor. reklamın sağ üstündeki i harfine tıkladığınızda ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca çıkan linkden isterseniz bu reklam uygulamasını kaldırabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    25.1 KB · Görüntüleme: 334
BBNET
Geri