Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenleri Bilsem Tercihi yapamıyor.

Kodla Büyü

mesutc

Üye
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenleri Bilsem Tercihi yapamıyor.Bilsem'lerde derse giremiyor muyuz?Bilgisi olan paylaşsın lütfen.

Hem BÖTE, hem BT öğretmenleri çalışabiliyor hocam BİLSEM de. Ama bu seneki ihtiyaç listesinde bazı okullar 1119 BT, bazı okullar 1120 BÖTE kodundan norm göstermiş. Mülakat sonrası tercih zamanı durum nasıl olur bilmiyorum. Bölünmeden sonra ilk kez öğretmen ataması yapılıyor çünkü.

Hem BÖTE, hem BT öğretmenleri çalışabiliyor hocam BİLSEM de. Ama bu seneki ihtiyaç listesinde bazı okullar 1119 BT, bazı okullar 1120 BÖTE kodundan norm göstermiş. Mülakat sonrası tercih zamanı durum nasıl olur bilmiyorum. Bölünmeden sonra ilk kez öğretmen ataması yapılıyor çünkü.
Norm girerken, mesela meslek lisesi 1120 BÖTE girebiliyor mu? Girebiliyorsa oraya atama olur mu? Ya da tam tersi ortaokul 1119 BT girebiliyor mu?...

Norm girerken, mesela meslek lisesi 1120 BÖTE girebiliyor mu? Girebiliyorsa oraya atama olur mu? Ya da tam tersi ortaokul 1119 BT girebiliyor mu?...
Giremiyor. Bilsem ve halk eğitimlere verilmiş o hak sadece.
Hocam cevap vermiş ama tekraren ben de yazayım bilsem ve halk eğitimde olabiliyor. Onların ders içeriklerinin değişkenliği sebebiyle. Diğer örgün kurumlarda o kurum türüne göre norm kodu belli ve sabit

Bence Bilsem müdürlerinin çoğu bu ayrımı bilmediği için, Bilişim Teknolojileri eski isminden ötürü seçmişlerdir. :)

ilksms
Geri