Norm girerken, mesela meslek lisesi 1120 BÖTE girebiliyor mu? Girebiliyorsa oraya atama olur mu? Ya da tam tersi ortaokul 1119 BT girebiliyor mu?...Hem BÖTE, hem BT öğretmenleri çalışabiliyor hocam BİLSEM de. Ama bu seneki ihtiyaç listesinde bazı okullar 1119 BT, bazı okullar 1120 BÖTE kodundan norm göstermiş. Mülakat sonrası tercih zamanı durum nasıl olur bilmiyorum. Bölünmeden sonra ilk kez öğretmen ataması yapılıyor çünkü.
Giremiyor. Bilsem ve halk eğitimlere verilmiş o hak sadece.Norm girerken, mesela meslek lisesi 1120 BÖTE girebiliyor mu? Girebiliyorsa oraya atama olur mu? Ya da tam tersi ortaokul 1119 BT girebiliyor mu?...
Norm girerken, mesela meslek lisesi 1120 BÖTE girebiliyor mu? Girebiliyorsa oraya atama olur mu? Ya da tam tersi ortaokul 1119 BT girebiliyor mu?...
Hocam cevap vermiş ama tekraren ben de yazayım bilsem ve halk eğitimde olabiliyor. Onların ders içeriklerinin değişkenliği sebebiyle. Diğer örgün kurumlarda o kurum türüne göre norm kodu belli ve sabitGiremiyor. Bilsem ve halk eğitimlere verilmiş o hak sadece.
Hayır hocam. BİLSEM için cevap verdim ben sadece.Norm girerken, mesela meslek lisesi 1120 BÖTE girebiliyor mu? Girebiliyorsa oraya atama olur mu? Ya da tam tersi ortaokul 1119 BT girebiliyor mu?...
ortalık garışcak yine gacınBence Bilsem müdürlerinin çoğu bu ayrımı bilmediği için, Bilişim Teknolojileri eski isminden ötürü seçmişlerdir.![]()

merhaba arkadaşlr ihtiyaç listesine nasıl ulaşabiliyoruz.