Ahmetcogur
Aktif Üye
arkadaşlar bilgisayarın poer supply ini söktüm. Bilgisayarı kullanmadan nasıl çalıştırabilirim bunu
kaberdey' Alıntı:Anlamadım hocam. Poweri söktünüz ve kullanmak istiyorsunuz?
Power çalışması için fişe takıp anahtarını açman yeter 200V powerinin marifetine göre1.5, 5, 12v gibi çıkışlara sahip olursun
predatorg' Alıntı:kaberdey' Alıntı:Anlamadım hocam. Poweri söktünüz ve kullanmak istiyorsunuz?
Power çalışması için fişe takıp anahtarını açman yeter 200V powerinin marifetine göre1.5, 5, 12v gibi çıkışlara sahip olursun
Power tetikleme yapılmadan çalışmaz.
Ahmetcogur' Alıntı:arkadaşlar öncelikle verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
Elimde bir arabanın cam motoru var. yani otomatik camlı arabalarda kullanılan türden. işte ben bunu aldım ve evde nasıl çalıştırırım diye araştırmaya başladım. 12 v 500 mah bir adaptör kullandım çok yavaş döndürdü ve burdan yardım almaya karar verdim. daha önce sorduğumda bir arkadaş bilgisayarın power supply ini kulalanbilrsin dedi ve denemeye karar verdim. okulda 1300 lü yıllardan kalma bir mmx işlemcili kasa vardı. onu bi güzel parçaladım... (en zevkli kısmıda burasıydı) daha sonra doğal olarak çalıştıramadım ve hangi kabloları kısa devre yapmam gerektiğini sizlere sordum. ama daha deniyemedim çünkü malzemeler okulda kaldı ben ise eve geldim. İnşallah yarın denicem.
Bu arada PATLAMA olayı ne derece doğru?
Birde ATX değilse ne olur? yani renkler değişirmi? Bendeki ATX değil