O zaman burayı kapatalım hocam bende biliyorum yapay zekaya sormayı belki sordum istediğim çözüme ulaşamadım yardımcı olmayacaksak boş yapmayalım lütfen...Yıl olmuş 2026 hala forumlara soruyoruz
Bence chatgpt ye sor. Yada perplexty ye
Sen bilirsin. Bekle ozaman.O zaman burayı kapatalım hocam bende biliyorum yapay zekaya sormayı belki sordum istediğim çözüme ulaşamadım yardımcı olmayacaksak boş yapmayalım lütfen...
Yapay zekanın bilmediğini bilen arkadaşı heyecanla bekliyorum.O zaman burayı kapatalım hocam bende biliyorum yapay zekaya sormayı belki sordum istediğim çözüme ulaşamadım yardımcı olmayacaksak boş yapmayalım lütfen...
1 Mesajımın doğruluk payı çok . Belkide ondan sahatsız oldunuz.Bu yapay zekaya sor yanıtı beni de rahatsız etti konuyla alakam olmadığı halde.
Verecek bir cevap yoksa sessiz kalabilirsiniz. Yapay zekaya sorma gibi bir alternatifi sadece siz biliyor olamazsınız bence.

Siz neden forumda takılıyorsunuz ki,1 Mesajımın doğruluk payı çok . Belkide ondan sahatsız oldunuz.
2 Sizin mesajınız da konuyla alakalı değil.
3 YZ birtek ben bilmiyorum tabiki, bu herkesin kullandığı anlamına da gelmez. Sorulmamış olabilir. Mesajda belirtilmemiş.
4 Hâlâ ısrar ediyorum benim gibi sinir bozucu insanların mesajlarıyla uğraşmak yerine YZ yi tercih edin.
![]()
Tüm mesajlarımı inceleyin neden takıldığımı anlarsınız.Siz neden forumda takılıyorsunuz ki,
Her soru sorana yapay zekaya sor demek için mi?
Sizin verebileceğiniz her cevabı yapay zeka verebiliyor zaten. Sizin bilgisayarla ilgili öğrendiğiniz herşey internette bir web sitesinde bulunuyor ve bu bilgiler yapay zekanın hafızasında var.
Siz iki üç tane yapay zeka sekmesi açın, oradan yapay zeka ile dalga geçin. Bilemediği sorularda falan ona gülersiniz.
Yalnız o size bizim gibi yanıt vermez, belki onu sinir edemediğiniz için hayattan keyif alamayabilirsiniz.
1. Hocam mesajınızın doğruluğu ile benim rahatsız olmam arasında nasıl bir bağ kurdunuz anlayamadım cevabınız çok mantıksız.1 Mesajımın doğruluk payı çok . Belkide ondan sahatsız oldunuz.
2 Sizin mesajınız da konuyla alakalı değil.
3 YZ birtek ben bilmiyorum tabiki, bu herkesin kullandığı anlamına da gelmez. Sorulmamış olabilir. Mesajda belirtilmemiş.
4 Hâlâ ısrar ediyorum benim gibi sinir bozucu insanların mesajlarıyla uğraşmak yerine YZ yi tercih edin.
![]()
Anladım sizi.1. Hocam mesajınızın doğruluğu ile benim rahatsız olmam arasında nasıl bir bağ kurdunuz anlayamadım cevabınız çok mantıksız.
2. Ben size konuyla alakasız cevap verdiniz demedim bu cevap da çok mantıksız.
3. Kusura bakmayın ama kimin hangi konuda yetkin olduğunu bilmeniz çok mümkün değil, kendi bilgilerinizle size mutluluklar dilerim.
4. Yapay zekayı ne zaman ve hangi amaçla kullanacağımı çok iyi değerlendirebilirim, ona da ben karar vereyim izniniz olursa.
Kolay gelsin.
Siz haklısınız hocam.Anladım sizi.
ilk mesaj ile çok tutarlı bu yazdıklarınız.
YZ sizin yaklaşımınızı doğru bulmuş.Siz haklısınız hocam.
Bu sayfadaki yorumları inceleyen yapay zekanın yanıtı

YZ sizin yaklaşımınızı doğru bulmuş.
Sizde benim dediğimi yapmış YZ kullanmışsınız.
Tebrik ediyorum. Doğru olanı yapmışsınız![]()

teşekkürlerWinPE11_10_Sergei_Strelec.iso dosyasını ventoy ile boot ederek aşağıda ismini yazdığım programlardan biriyle de şifreyi kaldırabilirsiniz.
![]()
WinPE11_10_Sergei_Strelec_x64_2026.01.11_English.rar
This file has been shared with you on pixeldrainpixeldrain.com
Windows Login Unlocker 2.3.0.6404
Reset Windows Password 9.3.0.93
PCunlocker 5.6
Simplix Password Reset 5.1
Tamamdır hocam. Kusura bakmayın konuyu meşgul ettik. Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.Yav bi dağılın herkes uykuya![]()