darkprog' Alıntı:Benzınlı Aracımın var ama artık en uygunu arabayı olduğu yerde bırakıp otobüs kullanmak![]()
Yakıt olarak öyle ama vergi muayene sigorta bakım derken masraf artıyor rahatlığı cok işte alışıncaSuicide' Alıntı:darkprog' Alıntı:Benzınlı Aracımın var ama artık en uygunu arabayı olduğu yerde bırakıp otobüs kullanmak![]()
2 veya daha fazla kisi ile biryerlere gidince genelde araba daha ucuz oluyor. ozellikle kisa mesafede.
wepster' Alıntı:Yakıt olarak öyle ama vergi muayene sigorta bakım derken masraf artıyor rahatlığı cok işte alışıncaSuicide' Alıntı:darkprog' Alıntı:Benzınlı Aracımın var ama artık en uygunu arabayı olduğu yerde bırakıp otobüs kullanmak![]()
2 veya daha fazla kisi ile biryerlere gidince genelde araba daha ucuz oluyor. ozellikle kisa mesafede.
Kilit' Alıntı:Hep aklımda vardı sonunda bisiklet aldım 1 haftadır bisikletle gidip geliyorum işe.Vergi yok kasko sigorta yok.Çizilecek sürtülecek derdi yok.Nereye park edecem derdi yok.Bakım derdi yok.Kafam rahat.Biraz kaba etim acıdı 1-2 gün oda geçti oh mis.
NOTizel aracım var.
![]()
Bisiklete de vergi gelirse şaşırmayalım.Kilit' Alıntı:Hep aklımda vardı sonunda bisiklet aldım 1 haftadır bisikletle gidip geliyorum işe.Vergi yok kasko sigorta yok.Çizilecek sürtülecek derdi yok.Nereye park edecem derdi yok.Bakım derdi yok.Kafam rahat.Biraz kaba etim acıdı 1-2 gün oda geçti oh mis.
NOTizel aracım var.
![]()
fatihkultukturkan' Alıntı:En ekonomik araba ilk yatırım (satın alma) maliyetini saymazsak Hibrid, hatta elektrikli araba.
Onun için devletin toyota için yaptığı şu hibrid vergi indirimiyle bir hibrid arabaya geçmeyi planlıyorum.
Evet şu an hybrid arabaların hiçbir albenisi yok. Tespit ettiğim kadarıyla yolun tamamını elektrikle gitmiyor zaten, benzin illa ki kullanıyor. Ayrıca batarya değişimi büyük masraf. Üstelik sırf araba hybrid diye 60 bin liradan verilecekse 80 bin liradan veriliyor. Bunları ucu ucuna ekleyince Dünyanın en pahalı yakıtını kullandığımız halde bizim ülkede bile kâr ettirmeyen bir durum ortaya çıkıyor.spider23' Alıntı:fatihkultukturkan' Alıntı:En ekonomik araba ilk yatırım (satın alma) maliyetini saymazsak Hibrid, hatta elektrikli araba.
Onun için devletin toyota için yaptığı şu hibrid vergi indirimiyle bir hibrid arabaya geçmeyi planlıyorum.
Hybrid araça olarak 2.elde HONDA CİVİC 1.4 ler var..Ancak araştırmam sonucu bataryaları ile ilgili belirli bir zaman sonra sıkıntılar yaşandığı ve bataryalarının değişmesi gerektiğini öğrendim..
Bu değişiminden 6-7000 lira civarlarına mal olduğunu öğrendikten sonra..
Yanına yanaşmadım ..
Ona vergi yok şükür.yasarsahbaz' Alıntı:Bisiklete de vergi gelirse şaşırmayalım.Kilit' Alıntı:Hep aklımda vardı sonunda bisiklet aldım 1 haftadır bisikletle gidip geliyorum işe.Vergi yok kasko sigorta yok.Çizilecek sürtülecek derdi yok.Nereye park edecem derdi yok.Bakım derdi yok.Kafam rahat.Biraz kaba etim acıdı 1-2 gün oda geçti oh mis.
NOTizel aracım var.
![]()
Süper. Bende de kron xc150 var onla gidiyorum ara sıra.Kilit' Alıntı:Hep aklımda vardı sonunda bisiklet aldım 1 haftadır bisikletle gidip geliyorum işe.Vergi yok kasko sigorta yok.Çizilecek sürtülecek derdi yok.Nereye park edecem derdi yok.Bakım derdi yok.Kafam rahat.Biraz kaba etim acıdı 1-2 gün oda geçti oh mis.
NOTizel aracım var.
![]()
Hocam biraz daha bahsederseniz ona da gelecek.wepster' Alıntı:Ona vergi yok şükür.yasarsahbaz' Alıntı:Bisiklete de vergi gelirse şaşırmayalım.Kilit' Alıntı:Hep aklımda vardı sonunda bisiklet aldım 1 haftadır bisikletle gidip geliyorum işe.Vergi yok kasko sigorta yok.Çizilecek sürtülecek derdi yok.Nereye park edecem derdi yok.Bakım derdi yok.Kafam rahat.Biraz kaba etim acıdı 1-2 gün oda geçti oh mis.
NOTizel aracım var.
![]()