Benim acilen müdür yardımcısı olmam lazım

Kodla Büyü
Her türlü yetişkin insan psikolojisiyle başa çıkabilirim ama;

6.Sınıf Öğrencisi: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ben: OĞLUM SUS YOKSA TUTANAK TUTUCAM!!!
6.Sınıf Öğrencisi: Ciyaaaaaaaaaaak
Ben: (Konuşamıyorum çünkü sesim kısıldı)

Evet sınıf yönetimi çalışmalıyım, psikolojik destek almalıyım, ya da ses değiştirme ameliyatı olayım ki öğrenciler "mıymıymıy" diye taklidimi yapmasın, belki de daha da ciddiye alınmak için cinsiyet değiştirip erkek olmalıyım ama en iyisi bu konuyu kapatayım. Nerden kapatılıyor?

SAYGISIZ VELİLİLERİ, SAYGISIZ VELETLERE YEĞLERİM.
Hocam aman bu psikoloji ile çalışmayın gerekiyorsa mazeret izni al/ rapor alın bir süre uzaklaşın.
22. Yılını çalışan meslektaşınız olarak yazıyorum.

Meslekteki ilk yılımda(stajyerlikte) bir Veli iftirası ile vali oluru ile meslekten atılacaktım neredeyse, bana açılması gereken soruşturmayı müdürüm açmadığı için ona soruşturma açıldı hatta...
Sonradan tüm olanların iftira olduğu anlaşıldı ama benim ikinci yılım burnumdan geldi.

Toplam 6 yıl o ilde, ikili Öğretim okul haftada 60 saat çalıştım. 28 saat derse girip formatörlük yaptım bir de (zorunlu hizmet).

Kanunun T maddesi (Torpil) varsa merak etme her şey olursun (müdür yardımcılığı dahil)
İl ilçe ar-ge birimleri proje bölümleri olabiliyor bakanlıkta zaman zaman görevlendirmeler olabiliyor, hiç olmadı il ilçede Fatih eğiticilikte boşluk olabiliyor.
Bunlar olmuyor dersen öğretmenlikten vazgeçip memurluğa geçebilirsin şu an çalıştığım okulda geçmiş yıllarda 2 öğretmenimiz memurluğa geçti. Memurluğa geçtikten sonra öğretmenliğe dönüş olmuyor ama. Maaş olarak çok fark etmiyor ama ek ders yok onlarda da.

Her türlü yetişkin insan psikolojisiyle başa çıkabilirim ama;

6.Sınıf Öğrencisi: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ben: OĞLUM SUS YOKSA TUTANAK TUTUCAM!!!
6.Sınıf Öğrencisi: Ciyaaaaaaaaaaak
Ben: (Konuşamıyorum çünkü sesim kısıldı)

Evet sınıf yönetimi çalışmalıyım, psikolojik destek almalıyım, ya da ses değiştirme ameliyatı olayım ki öğrenciler "mıymıymıy" diye taklidimi yapmasın, belki de daha da ciddiye alınmak için cinsiyet değiştirip erkek olmalıyım ama en iyisi bu konuyu kapatayım. Nerden kapatılıyor?

SAYGISIZ VELİLİLERİ, SAYGISIZ VELETLERE YEĞLERİM.
Hocam bizim öğrencilerin sizinkiler gibi AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA diye bağırmıyor. AAAAAAaaaaaaaAaaaaaAAAAAAA diye bağırıyor. Yani Tarzan Rıfkı'daki Kemal Sunal'ın narası gibi.

Sınıfın dışındaki her görev öğretmenlikten iyi şu anda bence sınıf vızıltısı artık çekilmiyor. hocam bu aydınlanmayı yaşamak için 20 yıl beklememiş. Nasıl olurum a gelirsek 1 den fazla müdür yardımcısı olan okullarda kadın müdür yardımcısı kontenjanı oluyor bundan faydalanabilirsiniz tabi önce sınava girerek. torpil varsa oda olur şimdiden cuma mesajları paylaşmaya başlayın

İl ya da ilçeye görevlendirme isteyin hocam. Onlar tam senin gibi masa başında iş yapacak personel istiyorlar. Arge olur, mebbis yöneticisi olur, Fatih Koordinatörü olur.

Yaş 52.Şimdi senin branşına geçmek istiyorum.Sabır hocam. 27 senede müdürle mahkemelik oldum, müfettişle kavga ettim, sabah 04'de yataktan kalkıp, başka bir ilçenin köyüne gitmek için yollara düştüm.Okul yolunda arabayla takla attık.Başka bir şehirde ilçeye giderken baraja düştüm boğulma geçirdim.Depremi gördüm.Müdür yanlı davranarak bana 80, tüm okula 90 verdi.Bu öğretmenlikte başımızdan neler geçti neler.
Şimdi sınava girmeden müdürler bana gel beraber çalışalım diyor.
Damlaya damlaya göl olur, aynı noktaya düşen damlacıklar mermeri bile deler.

Not:Bilişimci arkadaşlar halen bana doğuda nerede en çok ihtiyaç olur yazmadı çok kırgınım.Bu sitenin en az 20 senelik üyesiyim.BÖTE için soruyorum haftaya önbaşvuru yapacağım.
Buzkırıcı seni neredeyse 15 yıldır tanıyorum. Doğu'da çalışmıyorum yoksa yardım ederdim.

ilksms
Geri