yesimim2000
Aktif Üye
Hocam aman bu psikoloji ile çalışmayın gerekiyorsa mazeret izni al/ rapor alın bir süre uzaklaşın.Her türlü yetişkin insan psikolojisiyle başa çıkabilirim ama;
6.Sınıf Öğrencisi: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ben: OĞLUM SUS YOKSA TUTANAK TUTUCAM!!!
6.Sınıf Öğrencisi: Ciyaaaaaaaaaaak
Ben: (Konuşamıyorum çünkü sesim kısıldı)
Evet sınıf yönetimi çalışmalıyım, psikolojik destek almalıyım, ya da ses değiştirme ameliyatı olayım ki öğrenciler "mıymıymıy" diye taklidimi yapmasın, belki de daha da ciddiye alınmak için cinsiyet değiştirip erkek olmalıyım ama en iyisi bu konuyu kapatayım. Nerden kapatılıyor?
SAYGISIZ VELİLİLERİ, SAYGISIZ VELETLERE YEĞLERİM.
22. Yılını çalışan meslektaşınız olarak yazıyorum.
Meslekteki ilk yılımda(stajyerlikte) bir Veli iftirası ile vali oluru ile meslekten atılacaktım neredeyse, bana açılması gereken soruşturmayı müdürüm açmadığı için ona soruşturma açıldı hatta...
Sonradan tüm olanların iftira olduğu anlaşıldı ama benim ikinci yılım burnumdan geldi.
Toplam 6 yıl o ilde, ikili Öğretim okul haftada 60 saat çalıştım. 28 saat derse girip formatörlük yaptım bir de (zorunlu hizmet).
Kanunun T maddesi (Torpil) varsa merak etme her şey olursun (müdür yardımcılığı dahil)
İl ilçe ar-ge birimleri proje bölümleri olabiliyor bakanlıkta zaman zaman görevlendirmeler olabiliyor, hiç olmadı il ilçede Fatih eğiticilikte boşluk olabiliyor.
Bunlar olmuyor dersen öğretmenlikten vazgeçip memurluğa geçebilirsin şu an çalıştığım okulda geçmiş yıllarda 2 öğretmenimiz memurluğa geçti. Memurluğa geçtikten sonra öğretmenliğe dönüş olmuyor ama. Maaş olarak çok fark etmiyor ama ek ders yok onlarda da.