tesekkur ediyorum hocamhugo4545' Alıntı:yeri çok güzel hocam biliyorum orayı..hayırlı olsun
ilk isim yaygin egitim kurumlari yonetmeligini okumak oldurepocket' Alıntı:hayırlı olsun hocam, izlenimlerini bekliyoruz![]()
herzaman beklerim hocam cay kahve artik ne bulursak ikramimiz olurtechnolog' Alıntı:çayını içmeye geliriz hocam.
Hayırlı olsun![]()
ben de oyle olmasini umut ediyorum insallah oyle olur hocam ben agridayim da ilkogretim ve lisede calistim ergenlerle ugrasmak ve dersin sadece oyun oynamak icin gelinen bi ders oldugunun dusunulmesi beni artik yormustu.. belki kursa gercekten ogrenmek isteyenler gelir de dersimden artik zevk almaya baslarim diye umuyorumsaidtr' Alıntı:hayırlı olsun sanırım bizim normal okullardan çok rahattır, Allah hayırlı hizmetler nasip etsin....
technolog' Alıntı:çayını içmeye geliriz hocam.
Hayırlı olsun![]()
1 yıl çalıştım.tahmin ettiğin gibi rahat bi yer değil.artıları ve eksileri var.ekders açısından çok iyi full+full, ama aile hayatın özel hayatın olmuyo.haftasonu ve akşam dersleri + hiç bilmeyen ama öğrenme aşkıyla gelip öğrenmekte zorlananlar...eksileri de çok yanisaidtr' Alıntı:hayırlı olsun sanırım bizim normal okullardan çok rahattır, Allah hayırlı hizmetler nasip etsin....
teskkur ediyorum hocam dun yonetmelikle basladim bakalim okumayapoet' Alıntı:hocam aramıza hoşgeldin hemen bu bölümdeki dökümanları indirmeye ve başlıkları okumaya başla. herşeyi bulacaksın emin ol...
ben 2. bilisim ogretmeni olucam hocam sanirim bana vermezler formatorlugu zaten 3 tane ucretli varmis mudur bey 3 kisiyi isinden edicen keske bizi yazmasaydin dedi :? :? garip geldi bana da :? :?halk' Alıntı:Önce yönetmeliği oku.
Sonra kurumda hemen formatörlük dilekçesi ver.
Benim yaptığım HEM-MATİK 1.0 programını indir.
ve keyfine bak....
teskkur ederim hocam hayilri olur insallahh :roll: :roll:ozlem22' Alıntı:orda çalışan bilgisayar öğretmeni tanıdığım vardı..hala orda mı bilemiyorum..gerçi küsüz onla şu an hehehhayırlı olsun yeni görev yeriniz..