1 günde olsa bedava tatil yaptın yani :mrgreen:hayat86' Alıntı:hocam aynı olay eşimle ben balayındayken basımıza geldi sakın uzak durun derim zaten o biletleri satıp da tatil kazandınız diyen kişiler otele gönderdikleri kişi sayısı ve gelir oranları uzerinden para alıyorlar bu nedenle binbir yalanla sizi otele sokuyorlar onların amacı o bir kere kapıdan içeri gir. sonra bizim gittiğimiz5 yıldızlı luks biroteldi ilk önce havuzuna girdik yedik içtik plajına gittik hersey çok guzel sonra 3 mu 5 mı hatırlamıyorum bir salona gittik gitmez olaydık burnumuzdan geldi gitmek istiyoruz gidemiyoruz bırakmıyorlar resmen bir çay alalım konusalım söyle böyle artık ağlayacaktım neredeyse satmak istedikleri tatil planını almamakta kesin kararlıydık ve adam bunu anlayınca gözlerinden ates fıskırdı resmen ama bzi hala bırakmıyor özendirmeye çalışıyor neler neler binbir takla...gittiğimize bin pişman olduk aman bunlar dalavere ...çıkarken seneye 3 gunluk bedava tatil kazandınız dediler brosuru yırtp attım çok üç kağıtçılar.
para kaptırdınmı hiç :?: