rica ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah..ozgurgitarim' Alıntı:ne iç açıcı ve okuması ne güzel bir konu
açan arkadaşa teşekkürler ; darısı da başımıza inşallah![]()
allah bağışlasın maşallah çok sevimli. diş çıkarma döneminin zor olduğunu duymuştum. ateş filan offfsevincaltunel' Alıntı:ayyy ne güzel başlık bu böyle evet resimde de görüldüğü gibi dünya tatlısı bir oğlum var
ama bu aralar diş çıkarma sancılarında dolayı tatlı olduğu pek söylenemez seni seviyorum oğlummmmmmmmmmmmmm
greenice' Alıntı:Benim fıstığım 15 aylık oldu. Çok bücürük, alıyor eline kitabı okuyoruz beraber. okumak dedimse o resimelri gösteriyor bende ne olduğunu söylüyorum. Cevap vermezsem de bas bas bağırıyor. Biricik kızım Ceydam. Allah hiç birinin acısını göstermesin bizlere.
on günlük ne kadar minnacık hocam güle güle büyütün. bizim ilk yirmi günümüz çok zordu.. inşallah sizin öyle değildir.Black_Falcon' Alıntı:Benim kızım 10 günlük adı Bilge...
EN GENCİ BİZİM OĞLAN DİYECEKKENBlack_Falcon' Alıntı:Benim kızım 10 günlük adı Bilge...
gakdere' Alıntı:benim aşkımda 22 aylık ismi berat taha.gerçekten okuldaki yorgunluğu stresi unutturuyor...bitmiş bir halde eve dönüyorum bir bakıyorum ki aşkım ANNEM diyor işte o an inanın herşeyi ununtuyorsunuz ve başlıyorsunuz onunla oynamaya......Harika bir şey anlatılmaz yaşanır....Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
sana birşey sorayım pakers. ek gıdaya ne zaman geçtiniz.. ve nasıl ?pakers' Alıntı:benimde 8 aylık bir kızım var adı zeynep..reklamları seyredip alkış tutmaya başlıyor,klavye ve kumanda hastalığı var.birde sanırım koyu cimcomlu olacak babasıyla maç seyrediyorlar. . ama dünyanın en güzel duygusu Allahın bize verdiği en güzel mücevher...
vseckn' Alıntı:Benim oğlum da 24 Aralık 2009 da 2 yaşını bitirdi. İsmi Poyraz Yiğit. İsmi gibi esmeye başladı mı annesiyle beraber hazır ola geçiyoruz![]()
technic_f' Alıntı:sana birşey sorayım pakers. ek gıdaya ne zaman geçtiniz.. ve nasıl ?
technic_f' Alıntı:bizimki de babasıyla beşiktaş maçları seyrediyortaraftar marşı söyleyince babası susuyor.. hı bir de onun kendine özel şarkısı var onu çok seviyor. söyledik mi kucağımızda minik tavşan gibi zıp zıp zıplıyor. şarkısı şu :
yi-ğit-pa-şa sen çok ya-şa![]()
pakers' Alıntı:technic_f' Alıntı:sana birşey sorayım pakers. ek gıdaya ne zaman geçtiniz.. ve nasıl ?
4.ayı bitiyordu başladım.malum okullarda açılmıştı.size tavsiyem yemeğe oturduğunuzda kahvaltıda dahil sofrada ne varsa tattırın hemen parmağınızın ucuyla tat duyusu inanılmaz gelişiyor.Biz yemeğe oturunca anlıyor hemen mama sandalyesine oturtuyorum bekliyor ne vereceğim diye herşeyi veriyorum şu anda.brokliden tutunda yaprak sarmasına kadartarhana çorbası ile başladım başka çorbalarda verdim azar azar yoğurt falan verdim.hergün süt bıraktım okuldan gelene kadar idare etsin anne sütü ile diye.bu arada yoğurdu kendim yapıyorum.sizde öyle yaparsanız daha iyi olur.kardeşim süt teknikeri sakıpağa yoğurtlarını yapan şeflerden biri onun tavsiyesiydi...birde havuç yıkayıp eline verin kemirmeyi öğreniyor
![]()