Beşik mi Oyun Parkı mı?

Kodla Büyü
bilöğretmen79' Alıntı:
Ben oğluma sallanan bir beşik aldım, ama çok gıcırtı çıkartıyordu, sonrasında da zaten kullanışlı değildi( 6 .aydan sonra).O yüzden ikinci bebeğim için ben de park yatak düşünmeye başladım ama ;sallanabilen, müzikli, oyuncaklı istiyorum. Önerisi olan var mı memnun kaldığınız bir marka yani???

ben kraft ın oyun parkını aldım müzikli gece lambalı ve saaalnan modeli. hediyesi de ayıcıklı denence olmuştu. her türlü memnun kaldım. hoş benm oğlum hareketli olunca dönencenin ayılarını çıkardı :):)

hocam bence imkan varsa ikisini de al bizim ilkçocuğumuz olacak inşallah, ben iyisinden bir karyola bir de ucuzundan oyun parkı aldım ama bebiş daha doğmadığı için kullanamadım ben bunları alırken standart renkler seçtim başka çocuklarımız da olursa kullanır diye(memur zihniyeti işte:)
aldığımız oyun parkı gittigidiyorda da mevcut
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne ... 0-56020414

missilver' Alıntı:
bu yatak hiç sallanmıyor. sadece titreşim modu var o da pek işe yaramıyor. chicco nun hiç bir yatağında sallanma özelliği yokmuş alırken bize öyle söylemişlerdi. hocam daha önce de yazmıştım yatak olayı bebekten bebeğe göre değişiyor. benim bebeğim çok gazlıydı. hep kucağımda gezdirerek uyuytmak zorunda kalıyordum bu da beni çok yoruyordu o yüzden sallamaya alıştırdım ve beşik aldım. şimdi de oradan atlamaya çalıştığı için park yatağa alıştırmak istiyorum fakat gece uyanınca sallanmak istiyor odada iki yatağımız var gece biraz onda biraz bunda uyuyor. umarım sizin bebeğiniz gazlı olmaz da rahat edersiniz.
hocam Allah yardımcınız olsun sizin durum da baya sıkıntılıymış inşallah bizimki öyle olmaz biz o zaman çocuğa göre davranacağız desenize şimdilik oyun parkıyla başlayalım da sonrasında Allah kerim o zaman...

deryabote' Alıntı:
hocam bence imkan varsa ikisini de al bizim ilkçocuğumuz olacak inşallah, ben iyisinden bir karyola bir de ucuzundan oyun parkı aldım ama bebiş daha doğmadığı için kullanamadım ben bunları alırken standart renkler seçtim başka çocuklarımız da olursa kullanır diye(memur zihniyeti işte:)
aldığımız oyun parkı gittigidiyorda da mevcut
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne ... 0-56020414
hocam o kadar yerimizde yok durumumuzda şimdilik belki ilerde ihtiyaç olursa ikisini de alırız ama şu an park almayı düşünür oldum bakalım orada fikrim değişmezse ...

sonunda ben de kararımı verdim ve oyun parkı almaya gittik bugn eşimle ve siparişimi verdim beğendiğim bir modelin farklı bir rengini sipariş ettik kurulumunu gördüm baya kolay kuruluyor katlandığı zaman da az yer kaplıyor hemde hafif miş tekerlekleride var sallanmasıda iyiydi bakalım inşallah dayanıklı da birşeyse rahat kullanırız gibi geldi inşallah bizim çocuğumuzda beğenir... görüş bildiren arkadaşlara çok teşekkür ederim...

ben ıkısınıde almadım yaz oldugu için 6temmuz dıgumlu paşam yere mınder yerdösegı yapmıstım sıcak oluyor burası besıkten cocugu almak zor oluyor genelde uyutunca da yatırması zor oluyordu kardesımın ıkı oğlu varda oradan bılıyorum :)=

ozkan_misirli' Alıntı:
Eğer sürekli seyahat etme durumunda kalmayacaksan kesinlikle ama kesinlikle oyun parkı alma.
Seyahat esnasında toplaması ve çanta haline gelmesinden dolayı kullanışlı oluyorlar. Ama seyahat etmeyeceksen oyun parkı almamak için sebepler;
Sallaması zor.
Bir süre sonra kasa esnemeye başlıyor
Sürekli ses duymaya başlıyorsun
Bizimki sene doldurmadan garantiye gitti.
En önemli sebep ise kapılardan geçmiyor. Buna çok dikkat et. Bu söylediklerime rağmen eğer oyun parkı alacaksanız dış genişliği 70 cm'yi geçmesin. Bizim oyun parkında ben çok yanıldım. İç genişliği 70 cm olmasında rağmen dış genişliği 85 cm. Kapılardan geçmiyor. Odadan odaya taşırken bir sürü sıkıntı yaşıyoruz.
Yok odadan odaya taşımam diyorsan mobilyalı olanları da tercih edebilirsiniz. Dolabı ve çekmeceleri sayesinde bebeğinizin ayrı eşya koyma yeri oluyor.

kesinlikle katılıyorum.ben ikisinide kullandım evimizde besiğimiz vardı,cok seyahat ettıgımız ıcınde park yatak aldık ancak memnun kalmadım.

seferzafer' Alıntı:
hocam gaz probleminde hamak ne işe yarıyor acaba. bizdde de var gaz bol miktarda, tecrübelerini yazsanız.
hocam bir arkadaş önermişti bana da. gerçekten sakinleşmesine yarıyor.

sami55' Alıntı:
boteakif' Alıntı:
seferzafer' Alıntı:
http://www.ozelcan.com.tr/anne-bebek/5019-Kraft-821-Fonksiyonlu-Oyun-Parki-Park-Yatak-Mavi-Puanli.aspx

hocam bu var bizde 1 aydır. güzel kapılardan da geçiyor. İçine kaliteli bir yatak almalısın mutlaka o önemli.
Bizim bebek de 1,5 aydır bu park yatakta. Biz de şimdilik gayet memnunuz. 70 cm olanlar kapılardan geçiyor. Oda değiştirirken problem yaşamadık. Bebeğimizde gaz problemi olduğu için ayrıca hamak da aldık. Sanırım park yatak beşik gibi güzel sallanmaz ama beşik de hamak kadar güzel sallanmaz.
hocam park yatak güzel sallanmıyor mu?
Sallanıyor da bir beşik gibi sallanmaz. Dediğim gibi beşik de hamak kadar çok sallanmaz.

walla ben de hamak da var. sizin ki nasıl bişey bilmiyorum ama bizim ki yere çok yakın o yüzden gece sallamak zor oluyo. ama portatif beşikler de hamak kadar sallanıyor ve de yatakta iken kolay sallanıyor. arkadaş zaten almış yatağını sanırım chiccodan aldı benim kullandığım yataktan umarım rahat rahat kullanırlar.

Bizimde 3 aylık bebeğimiz var oyun parkı aldık ama yaramaz toplasan 3 gece ancak yatmıştır, bizim yatağa ortak çıktı:)

biz kızıma küçük bir beşik aldık ilk aylar için ve sözde bir kaç ay sonra odasını kullanacaktık oda yapmıştık.ancak o kadar gaz problemi olan bir bebektiki devamlı ağlıyor ve uyumuyordu.sadece sallanarak uyuduğu için sallanan bambam beşik aldık.17 aylık oldu şimdi gündüzleri odasında uyuyor ama geceleri kıyamıyorum yanımızda beşikte.fakat boy sıkıntısından dolayı artık beşiğe sığmıyor:) yani bebeğine göre değişir.doğmadan hiçbirşey anlayamıyorsunuz:)

Benim kızım 2,5 yaşında.. Biz de oyun parkı alıp memnun kalanlardanız. Hem de chicco kraft gibi çok ünlü bir marka da değildi, jenny diye kraftın yan ürünü olan bir yataktı. Kızım neredeyse 2 yaşına kadar tek başına hep orada uyudu. Sallamak mecburiyetinde kalmıyordum, çünkü öyle alıştırmamıştım, çok gazlı da değildi şükür... 2 yaşına gelince kaldırdık , bazaya geçiş yaptık. Kardeşinin kullanması için kenarda bekliyor şimdi park yatağımız...

azimekapucu' Alıntı:
Benim kızım 2,5 yaşında.. Biz de oyun parkı alıp memnun kalanlardanız. Hem de chicco kraft gibi çok ünlü bir marka da değildi, jenny diye kraftın yan ürünü olan bir yataktı. Kızım neredeyse 2 yaşına kadar tek başına hep orada uyudu. Sallamak mecburiyetinde kalmıyordum, çünkü öyle alıştırmamıştım, çok gazlı da değildi şükür... 2 yaşına gelince kaldırdık , bazaya geçiş yaptık. Kardeşinin kullanması için kenarda bekliyor şimdi park yatağımız...
hocam nasıl alıştırdını çocuğunuzu varsa ince taktikler alabiliriz

ne alırsan al çocuğu yatağında uyutmaya alıştır. hasta olsada ağlasada kendi odasında yatsın..

oyun parkı da almıştım bebek yatağı da oyun parkını kendi odamıza takımını odasına koymuştuk. ikisinden de çok memnun kaldım. Oyun parkını çok uzun süre kullanabilirsiniz.

sami55' Alıntı:
azimekapucu' Alıntı:

Hocam ben her uyutmaya çalıştığımda müzik açıyordum. Bir müddet sonra şartlanma oldu, direk yastığa yatırıyordum müzik açıyordum. Uyuyordu kendi kendine. Bi de benim kızımın bi kere uyandıktan sonra tekrar uyuma durumu yoktu.. Bu müzik olayı çok işime yaradı. Yani bir çocuk büyüttüm ama hiç ayağımda sallamadan, şimdi küçük bi çocuk verseniz bile sallayamam ayağımda, beceremiyorum :D>Bi de kesinlikle rahat olmak lazım çocuk büyütürken hocam, kızım terlediğinde atletini değiştirmedim,soğuktan sıcaktan çok sakınmadım. Ama bağışıklığı çok güçlü maşallah. Aşılarımız ve rutin kontroller dışında doktora gitmişliğimiz yoktur şükür. Şimdi kardeşi olucak kısmetse, ama o daha küçük, henüz 1,5 aylık:))

bence kesinlikle oyun parkı yatak. ben aldım ve çok memnun kaldım. memlekete giderken yanımda götürebildim. kenarları yumuşak çarptı acıdı derdi yok. odasını ayırırken rahatça taşıdım. hastalandığında yine rahatça kendi odama aldım. yer değiştirirken çok rahat. ama içniin yatağını bir yaş civarında değiştirip kalın normal yatak alırsanız çok daha iyi olur. iki buçuk yaşına kadar kullandık biz. trambolin olarak da kullandı hatta oğlum :) bol bol zıpladı içinde. ama dokuz ay olana kadar da küçük sallanan beşiklerden almıştık. o da çok işime yaramıştı. sallanarak uyuyan bebekler için yani.

azimekapucu' Alıntı:
sami55' Alıntı:
azimekapucu' Alıntı:

Hocam ben her uyutmaya çalıştığımda müzik açıyordum. Bir müddet sonra şartlanma oldu, direk yastığa yatırıyordum müzik açıyordum. Uyuyordu kendi kendine. Bi de benim kızımın bi kere uyandıktan sonra tekrar uyuma durumu yoktu.. Bu müzik olayı çok işime yaradı. Yani bir çocuk büyüttüm ama hiç ayağımda sallamadan, şimdi küçük bi çocuk verseniz bile sallayamam ayağımda, beceremiyorum :D>Bi de kesinlikle rahat olmak lazım çocuk büyütürken hocam, kızım terlediğinde atletini değiştirmedim,soğuktan sıcaktan çok sakınmadım. Ama bağışıklığı çok güçlü maşallah. Aşılarımız ve rutin kontroller dışında doktora gitmişliğimiz yoktur şükür. Şimdi kardeşi olucak kısmetse, ama o daha küçük, henüz 1,5 aylık:))
Maşşalah hocam Allah bozmasın ne güzel... İnşallah bizim de sizin gibi geçer bu arada yeni kardeşi de hayırlı olsun şimdiden...

hocam oyun parkını taşınma ve bebeğin düşme riskine karşı öneririm ama
sallama konusunda kesinlikle bebeği sallayarak uyutmaya çalışanlardan olmayın
sırf sallansın diye çocuğa beşik almayın

diğer bazı arkadaşların dediği gibi park yataklarlar daha renkli ve eğlenceli oluyo
çocuk uyandığında etrafındaki nesnelerle vakit geçiriyor veya
yatak odanızda yatıracaksanız küçük beşiklerde çok kullanışlı oluyor
bir süre sonra normal yatağa geçip kenarınada monte edilen ek kenarlık ile
düşmesini de engellersiniz

dabidabi' Alıntı:
hocam oyun parkını taşınma ve bebeğin düşme riskine karşı öneririm ama
sallama konusunda kesinlikle bebeği sallayarak uyutmaya çalışanlardan olmayın
sırf sallansın diye çocuğa beşik almayın

diğer bazı arkadaşların dediği gibi park yataklarlar daha renkli ve eğlenceli oluyo
çocuk uyandığında etrafındaki nesnelerle vakit geçiriyor veya
yatak odanızda yatıracaksanız küçük beşiklerde çok kullanışlı oluyor
bir süre sonra normal yatağa geçip kenarınada monte edilen ek kenarlık ile
düşmesini de engellersiniz
Hocam bende şimdiden eşime söylüyorum çocuğa bazı alşıkanlaıkları kazandırayalım diye bakalım inşallah huysuz birşey olmaz bizimki

oyun parkı belli bir süre sonra gıcırdamaya başlıyor..
ben sattım o yüzden..
yatakta yatıyor şimdi..

BBNET
Geri