sami55' Alıntı:
azimekapucu' Alıntı:
Benim kızım 2,5 yaşında.. Biz de oyun parkı alıp memnun kalanlardanız. Hem de chicco kraft gibi çok ünlü bir marka da değildi, jenny diye kraftın yan ürünü olan bir yataktı. Kızım neredeyse 2 yaşına kadar tek başına hep orada uyudu. Sallamak mecburiyetinde kalmıyordum, çünkü öyle alıştırmamıştım, çok gazlı da değildi şükür... 2 yaşına gelince kaldırdık , bazaya geçiş yaptık. Kardeşinin kullanması için kenarda bekliyor şimdi park yatağımız...
hocam nasıl alıştırdını çocuğunuzu varsa ince taktikler alabiliriz
Hocam ben her uyutmaya çalıştığımda müzik açıyordum. Bir müddet sonra şartlanma oldu, direk yastığa yatırıyordum müzik açıyordum. Uyuyordu kendi kendine. Bi de benim kızımın bi kere uyandıktan sonra tekrar uyuma durumu yoktu.. Bu müzik olayı çok işime yaradı. Yani bir çocuk büyüttüm ama hiç ayağımda sallamadan, şimdi küçük bi çocuk verseniz bile sallayamam ayağımda, beceremiyorum

>Bi de kesinlikle rahat olmak lazım çocuk büyütürken hocam, kızım terlediğinde atletini değiştirmedim,soğuktan sıcaktan çok sakınmadım. Ama bağışıklığı çok güçlü maşallah. Aşılarımız ve rutin kontroller dışında doktora gitmişliğimiz yoktur şükür. Şimdi kardeşi olucak kısmetse, ama o daha küçük, henüz 1,5 aylık

)