Herkes umutsuz konuşmuş. Ben biraz umutlu konuşayım.
->Üniversite sınavında çıkan Bilişim Teknolojileri sorularını değerlendirme (TEK BAŞLIK)
->Liselere Giriş Sınavında çıkan Bilişim Teknolojileri sorularını değerlendirme (TEK BAŞLIK)
->12. sınıflarda Dijital Modülde yer alan kaynaklar dışında nelerden faydalanıyorsunuz?
->Okul öncesi 4 yaş grubu için Kod:Bit v4 ağır kaçar mı? [Kod:Bit'i ben uydurdum bu arada, her 3 yılda bir okullara dağıtılan Micro:Bit benzeri kart olduğunu düşünelim. Ayrıca yapılan son güncelleme ile Scratch JR gibi okuma yazma bilmeden de kodlanabildiğini varsayalım]
-> Sizce aktif derse girmek mi okul teknoloji ekibi liderliği mi? [Dersin her kademede zorunlu 3 saat olduğunu düşünelim. Okul teknoloji ekibini de öğrenci ile diğer branş öğretmenlerinden katılımcılarla oluşturulan ve uluslararası yarışmalara katılmak için devlet tarafından desteklenen her okulda olması zorunlu ekip liderinin de bizim branştan olması zorunlu olan bir takım olduğunu düşünelim.]
-> Alan ayrımında hangisini seçtiniz? (Okul öncesi ve ilkokul BT öğretmeni, Yazılım Öğretmeni, Tasarım Öğretmeni)
-> Öğrencinin yapay zekayla programladığı çipi sınavda tespit etme! (KESİN ÇÖZÜM)