Bal almak isteyen zümrelerim

Kodla Büyü

demidembo

Aktif Üye
Forum olarak zeytinyağı satan arkadaşlar var balcımızda olmasın mı. Değerli zümrelerim kendi üretimim olan tamamen doğadaki çiçeklerden ve kalıntısız ballarımdan isteyen arkadaşlara gönderebilirim. Yaklaşık 4-5 sene önce hobi olarak başladım. Bu Bu sene inşallah bir miktar satış yapacağım.

Şu hususları belirtmek isterim;

-Balda şekerden önce asıl risk bana göre ilaç kalıntısı. (Bu konuda kafanız rahat olsun)

-Balın kalitesini bulunduğu yer belirliyor. Ben dağ yamacında herhangi bir tarlanın olmadığı yerde yapıyorum. Ova balı değil.

Bal işi güven meselesi. Kendi yediğim bal neyse göndereceğim balda odur. Şeker konusunda kalıntı konusunda gönlüm çok rahat. İsteyen analizi yaptırabilir. Konya'da yaşayan arkadaşlara elden teslim yapabilirim.

Ekli dosyalar

• IMG_20260628_182541_BURST1.webp
    IMG_20260628_182541_BURST1.webp
    97.7 KB · Görüntüleme: 148
  • IMG_20260628_182333_BURST1.webp
    IMG_20260628_182333_BURST1.webp
    260.7 KB · Görüntüleme: 143
  • IMG_20260628_185200_BURST1.webp
    IMG_20260628_185200_BURST1.webp
    181.3 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_20260628_184014.webp
    IMG_20260628_184014.webp
    126.6 KB · Görüntüleme: 155
Forumdan zeytinyağı satışı yapan birisi olarak sizi destekliyorum hocam :) Allah emeğinizi zayi etmesin. Bereketli olsun inşallah.
Elimde yakın tarihte 2 farklı yerden temin ettiğim bal var. Yine de almak isterim. Telefon numaranızı ve fiyat bilgisini paylaşır mısınız.

Hocalarım normalde 1200 belirledim. İsteyen olursa foruma özel 1100 den gönderebilirim. Süzme 1100, Petek 1150 TL.
Arkadaşlar ürünü övmek değil maksadım ama bilgi vermek istiyorum. Ovada da bal üretiliyor dağda da bal üretiliyor. Ovada arı tek tip veya birkaç çeşit ekilen bitkinin çiçeklerinden nektar topluyor. Benim bulunduğum bölgede ise çok farklı kendiliğinden yetişen bitkiler bulunuyor. Kekik geveni geçtim ismini bilmedim çiçeklerden bakıyorum nektar alıyor. Yakınımda tarla yok. Bundan 20 gün önceki topladığı bal ile şuan topladığı bal farklı oluyor. Yani bitki çeşitliliği fazla. Buda bala değer katıyor. Balın kalitesini de bu durum belirliyor. Diğer türlü üretim de kolay ve bol oluyor.
Kesinlikle kendi yemediğim ürünüde göndermem. Herşeyi geçtim balda dikkat edilmesi gereken iki husus var. Şeker ve ilaç kalıntısı. Bu iki hususta da kalbim çok rahat. Sizin de kalbiniz rahat olsun doğadan ne buluyorsa gelen balda ondan oluşuyor.

Son düzenleme:
Forumdan zeytinyağı satışı yapan birisi olarak sizi destekliyorum hocam :) Allah emeğinizi zayi etmesin. Bereketli olsun inşallah.
Elimde yakın tarihte 2 farklı yerden temin ettiğim bal var. Yine de almak isterim. Telefon numaranızı ve fiyat bilgisini paylaşır mısınız.
Teşekkür ederim hocam. Geçen sene sizden zeytin yağı alacaktım sordum bitmişti. Bu sene inşallah bende sizden zeytin yağı almak istiyorum. Telefon numaramı gönderiyorum.

ilksms
Geri