demidembo
Aktif Üye
Forum olarak zeytinyağı satan arkadaşlar var balcımızda olmasın mı. Değerli zümrelerim kendi üretimim olan tamamen doğadaki çiçeklerden ve kalıntısız ballarımdan isteyen arkadaşlara gönderebilirim. Yaklaşık 4-5 sene önce hobi olarak başladım. Bu Bu sene inşallah bir miktar satış yapacağım.
Şu hususları belirtmek isterim;
-Balda şekerden önce asıl risk bana göre ilaç kalıntısı. (Bu konuda kafanız rahat olsun)
-Balın kalitesini bulunduğu yer belirliyor. Ben dağ yamacında herhangi bir tarlanın olmadığı yerde yapıyorum. Ova balı değil.
Bal işi güven meselesi. Kendi yediğim bal neyse göndereceğim balda odur. Şeker konusunda kalıntı konusunda gönlüm çok rahat. İsteyen analizi yaptırabilir. Konya'da yaşayan arkadaşlara elden teslim yapabilirim.
Şu hususları belirtmek isterim;
-Balda şekerden önce asıl risk bana göre ilaç kalıntısı. (Bu konuda kafanız rahat olsun)
-Balın kalitesini bulunduğu yer belirliyor. Ben dağ yamacında herhangi bir tarlanın olmadığı yerde yapıyorum. Ova balı değil.
Bal işi güven meselesi. Kendi yediğim bal neyse göndereceğim balda odur. Şeker konusunda kalıntı konusunda gönlüm çok rahat. İsteyen analizi yaptırabilir. Konya'da yaşayan arkadaşlara elden teslim yapabilirim.

Allah emeğinizi zayi etmesin. Bereketli olsun inşallah.