Bakan Cumartesi Saat 10:00 24 tv de

Kodla Büyü
Hakan Çelik:@hakanchelik
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ile yarın sabah 10.00'dan itibaren önemli konuları @yirmidorttv 'de etraflıca konuşacağız.

diğer öğretmenlere rehberlik edeceğimizi söylüyür, 12:06 dakikaya getirin videoyu her şeyi söylüyor,
sanırım gerçekten çalışma var kadrolu formatörlük için.

:idea: Benim tahminim eğitici formatörlüğü kadrolu hale getirecekler.
mavi85' Alıntı:
diğer öğretmenlere rehberlik edeceğimizi söylüyür, 12:06 dakikaya getirin videoyu her şeyi söylüyor,

mavi85' Alıntı:
adam bu öğretmenlerden faydalanmayı düşünüyoruz demiş, kaç yıldır bizimle ilgili bi sürü şey düşünüyorlardı zaten, bi sonuç aldık mı,hayır. İşi dönüp dolaştırıp kadrolu formatörlüğe bağlayıp mutlu olanları anlayamıyorum. Ders mi formatörlükmü tartışmasına girmeyeceğim ama ben dersimle ilgili umutlanmak istiyorum. O söylediği şeyi yapsalar bile bizi yine gerekli gereksiz işlere koşturmaya devam eder okul müdürleri. İşin yoksa tartış dur ondan sonra.Koçluk filan hikaye.Öğretmensek eğer diğer branş öğretmenleri gibi kendi dersimizin arkasında durmalıyız sadece...Koçluktan,formatörlükten hayır gelmez bize... Olmak isteyeni yapsınlar lafım yok,ama bana öğretmenlik yapacağım bir ortam sağlamak zorundalar.

Arkadaşlar ben çalışma olduğuna inanmıyorum. Çünkü ne zaman sorulsa çalışmalar 2 senedir devam ediyor deniyor.2 sene önce soruldu şimdi soruldu yine aynı.Bakanlık bizi boşa çıkardı.Boşluktan kurtulmanın çözümünü de seçmeli ders olarak belirlemek,kısmi çözümünü buldu.Bu böyle gider diye düşünüyorum.

seminer döneminde de sorulmuştu, "bt öğretmenleri nereye monte edilecek" diye habire twet atılıyor galiba yegitek başkanı "çalışma var" diyordu.. bakanlığın diğer birimlerine anlatıcaz (henüz anlatılmamış kimseye) ben de onun yalancısıyım.

BBNET
Geri