dobra1979' Alıntı:ya arkadaşlar bu koç olayı nedir geyik mi yapıyosunuz![]()
karinca_52' Alıntı:dobra1979' Alıntı:ya arkadaşlar bu koç olayı nedir geyik mi yapıyosunuz![]()
bugün bir tanesi koç vs.. dedi bizimkilerde hemen atladı ....yarında başka bir şey derler...
mavi85' Alıntı:diğer öğretmenlere rehberlik edeceğimizi söylüyür, 12:06 dakikaya getirin videoyu her şeyi söylüyor,
sanırım gerçekten çalışma var kadrolu formatörlük için.
adam bu öğretmenlerden faydalanmayı düşünüyoruz demiş, kaç yıldır bizimle ilgili bi sürü şey düşünüyorlardı zaten, bi sonuç aldık mı,hayır. İşi dönüp dolaştırıp kadrolu formatörlüğe bağlayıp mutlu olanları anlayamıyorum. Ders mi formatörlükmü tartışmasına girmeyeceğim ama ben dersimle ilgili umutlanmak istiyorum. O söylediği şeyi yapsalar bile bizi yine gerekli gereksiz işlere koşturmaya devam eder okul müdürleri. İşin yoksa tartış dur ondan sonra.Koçluk filan hikaye.Öğretmensek eğer diğer branş öğretmenleri gibi kendi dersimizin arkasında durmalıyız sadece...Koçluktan,formatörlükten hayır gelmez bize... Olmak isteyeni yapsınlar lafım yok,ama bana öğretmenlik yapacağım bir ortam sağlamak zorundalar.mavi85' Alıntı:diğer öğretmenlere rehberlik edeceğimizi söylüyür, 12:06 dakikaya getirin videoyu her şeyi söylüyor,
sanırım gerçekten çalışma var kadrolu formatörlük için.