yaşasın BBNET, bilgi, kültür ve neşe kaynağımız   uhaha:
uhaha:

uhaha:
uhaha: 
					 uhaha:
uhaha:cingozcemal' Alıntı:Demhar' Alıntı:xasi05x' Alıntı:istanbul38' Alıntı:mutfakta bulaşıklar birikti.. hızlı bi yolu varmı bildiğnz.. atsammı acabayardım edebilecek varmı
)
sağ tıkla masaüstünü temizle de
önce mutfağa perfect xp kurmalı hocam!
uhaha:
 evet perfect xp den sonra sorun kalmadı
 evet perfect xp den sonra sorun kalmadı sağ tuşla hallettim..
 sağ tuşla hallettim.. istanbul38' Alıntı:mutfakta bulaşıklar birikti.. hızlı bi yolu varmı bildiğnz.. atsammı acabayardım edebilecek varmı
)
 uhaha:
uhaha:   uhaha:
uhaha:sahrak' Alıntı:dün akşam dvd nin içerisindeki daireleri saymaya çalıştım bi türlü sayamadım ya, kaç olduğunu bilen varmı?
anaaa herkes kaçsın arkadaşlartaner2309' Alıntı:Arkadaşlar bende döner yemek istiyorum ama dönmesini istemiyorum.
Çok acil bi çözümü olan var mıuhaha:

goldenboy' Alıntı:taner2309' Alıntı:Arkadaşlar bende döner yemek istiyorum ama dönmesini istemiyorum.
uhaha:
anaaa herkes kaçsın arkadaşlar

bunu demek istediniz di mi hocam bazılarına gider gerçektengoldenboy' Alıntı:anaaa herkes kaçsın arkadaşlartaner2309' Alıntı:Arkadaşlar bende döner yemek istiyorum ama dönmesini istemiyorum.

itfaiye çağır.btrci' Alıntı:Arkadaşlar murat gilin damından atlayamadım yardımcı olur musunuz... :mrgreen:
 .  Sonunda psikolojiniz hepten bozuldu. Kafaya da bir huni takarsak tam olacak.
 .  Sonunda psikolojiniz hepten bozuldu. Kafaya da bir huni takarsak tam olacak.    uhaha:
uhaha:atakom' Alıntı:itfaiye çağır.btrci' Alıntı:Arkadaşlar murat gilin damından atlayamadım yardımcı olur musunuz... :mrgreen: