Başbakan ERDOĞAN Bilişim öğrt. Derdini Dinledi[rüyamda]

Kodla Büyü

exgol

Aktif Üye
Re: Başbakan ERDOĞAN Bilişim öğrt. Derdini Dinledi

hocam öyle bir başlık açmışsın ki herşeyi eleştirmekten zevk alanların, bunu bir bilgelik gibi görüp tepeden bakanların ekmeğine yağ sürmüşsün.
şimdi damlarlar buraya:)

açıkta kalmışsın hocam sabaha karşı serin olur :)

rüzgar çok sert esmiş anlaşılan :)

evet exgol hocamın dediği gibi şimdi umutbulut hocamı baya eleştirecekler bence de haklılar gerçi hocam da iyi niyetle yazmış ama ben mesela umutlandım heyecanlandım sora bi baktım kızdım sora da bişey demiorum başkası benim gibi olmaz heralde :D

abi ne eleştirmesi görünen köy klavuz istemez. Arkadaş kendini darı ambarında görmüş, tüm öğretmenlerin yaptığı gibi, biz de kendimizi toplumda değeerli bir varlık sanırdık, ama artık mihenge vurdular ki, kuru bakırız.

Bayılıyorum bu şeytan tüyüne.

Adamlar önce herşeyi berbat ediyor, eziyet ediyor.

Sonra düzeltince yine bunlar kıymetli oluyor.

Numaradan taksici dinlemekle, vatandaş dinlemekle halktan görünmekle birşey olmaz. Kaçınızın oğlunun gemiciği var? Bu kadar siyasi koşuşturmacanın yanında servet sahibi olmayı başarmış birisi??? Belediye başkanı olana kadar serveti ne imişti acaba?

Yandaşları püskevit dağıtıcılığı ile açıklıyor, başbakan oğlumun düğününde takılan altınlar diyor.

Ya yandaşlar bilmiyor ya da başbakan. Ya da...

...

Benim büyükbabam senelerce siyasetin içinde bulundu, 3 defa seçildi encümen olarak, birisinde büyükşehir encümenliği yaptı. Şirket kur, ihale verelim tekliflerini geri çevirdi. Kazanacağını bildiği adamın teklifini reddetti, beraber yola çıktığı adamın kaybedeceğini bile bile; onu yüzüstü bırakmamak için.

Ve yanında yalakaları olmadan

TEK BAŞINA

encümen toplantılarına giden

bir tek O vardı.

Hem de TRENLE.

Arabası bile yoktu, hala da yok.

Trenle encümen toplantılarına giden, yanında yalaka taşımayan ama sözü dinlenen, itibar edilen, zaman zaman da gördüğü hürmetten istifade edilmek için yanına yaklaşılan...

...

Göstermelik kırmızı ışık şovları, taksicilerle konuşma, halkla selamlaşma, vatandaşla dertleşme, çocuklarla hediyeleşme...

Göstermelik...

Başbakan 1 gün olsun o insanların çektiği sıkıntıyı gerçek hayatında yaşadın mı?

Bilemezsin.

BT öğretmeninin, öğretmenlerin çektiğini yaşadın mı?

Yaşamadın ulan hala yalan söylüyorsun. Yaşasaydın o lafları eder miydin? Plansız her konuşman FACİA.

Ve çok fazla düşük cümle kuruyorsun. Plansız, ezberletilmeyen her konuşman FACİA.

Gak git, yörü git lan.

exgol' Alıntı:
hocam öyle bir başlık açmışsın ki herşeyi eleştirmekten zevk alanların, bunu bir bilgelik gibi görüp tepeden bakanların ekmeğine yağ sürmüşsün.

Tepeden bakan kim?

Biz mi?

Eleştirdiğimiz BAŞBAKAN MI?

Bir söyleyin arkadaşlar!

Tepeden bakan kim?

Bir söyle arkadaş!

Babanın oğlunu mu eleştirdik? Bir söyle ya.

obsearchver' Alıntı:
exgol' Alıntı:

Tepeden bakan kim?

Biz mi?

Bir söyleyin arkadaşlar!

Tepeden bakan kim?

Bir söyle arkadaş!

Hocam sen çok yıpranmışsın yahu :)

adam demiyor ki
exgol " ümitbulut58 rüyanı burada anlatmışsın ama bu forumda tepeden bakanlar seni burası rüya anlatma yerimi diye eleştirecekler buna hazır ol" demiş ;

sen pazar mahmurluğu yanlış anlayıp başbakanı koruyor zannetmişsin o mesajı tekrar okursan sende eminim durumu anlayacaksın.

Rocky repliklerinde olduğu gibi " SAKİN OL ŞAMPİYON" :)

Saygı ve Sevgiyle iyi pazarlar.

abi kafa duman valla ben de öyle sandım, şimdi adam oruçluyum git çatma der diye bişi demedim di.

zaten ancak rüyamızda görürüz dinlesede ne iş yapıyorsunuz der gider eminim sayın Başbakanım

umitbulut58' Alıntı:
merhaba arkadaşlar;
dün tv de Başbakan Erdoğan'ın Hz.Ali cami çıkışında vatandaşın derdini dinlemesi beni etkilemiş galiba..
sahurdan sonra rüyamda gördüm.. bende yanına yaklaştım ve dakikalarca beni dinledi..
kendisine sıkıntılarımızı anlattım..
dedim o kadar bilişim odası açıyorsunuz fakat bizleri harcadınız dedim.vb...

daha sonra bağlantı koptu. acaba kurmaylarına talimat verdi mi bilemiyorum:)
Hocam bu da bi adımdır. Boşver sen irtibatı koparma
Diğer arkadaşlarda rüyalarında gördükleri bakanlara durumumuzu anlatırlarsa tam süper olacak. :roll:

açıktan kalan yer oranın %90nın üzerine çıkmış ki bu hale gelmişsin. Padişahın fotosu da süpermiş. hazır bunu da imzalatsaydın :)

ist_koord' Alıntı:
obsearchver' Alıntı:
exgol' Alıntı:

Tepeden bakan kim?

Biz mi?

Bir söyleyin arkadaşlar!

Tepeden bakan kim?

Bir söyle arkadaş!

Hocam sen çok yıpranmışsın yahu :)

adam demiyor ki
exgol " ümitbulut58 rüyanı burada anlatmışsın ama bu forumda tepeden bakanlar seni burası rüya anlatma yerimi diye eleştirecekler buna hazır ol" demiş ;

sen pazar mahmurluğu yanlış anlayıp başbakanı koruyor zannetmişsin o mesajı tekrar okursan sende eminim durumu anlayacaksın.

Rocky repliklerinde olduğu gibi " SAKİN OL ŞAMPİYON" :)

Saygı ve Sevgiyle iyi pazarlar.

O arkadaşa hicv mi yaptınız? Ben o manayı çıkaramadım hala. Nasıl tevil ettiniz de o manayı çıkardınız arkadaşım?

başlığı açarken rüyamda diye belirtseydi arkadaş güzel olurdu....

umitbulut58' Alıntı:
merhaba arkadaşlar;
dün tv de Başbakan Erdoğan'ın Hz.Ali cami çıkışında vatandaşın derdini dinlemesi beni etkilemiş galiba..
sahurdan sonra rüyamda gördüm.. bende yanına yaklaştım ve dakikalarca beni dinledi..
kendisine sıkıntılarımızı anlattım..
dedim o kadar bilişim odası açıyorsunuz fakat bizleri harcadınız dedim.vb...

daha sonra bağlantı koptu. acaba kurmaylarına talimat verdi mi bilemiyorum:)

fft99_mf1810516.Jpeg

Valla hocam senden sonrada bana geldi galiba. Bende rüyamda gördüm bu gece :)

Ben gördüğümü yazmayacaktım ama arkadaş yazmış ben de yazayım bari.

4-5 Gün önce, hem başbakan hem cumhurbaşkanı vardı. İkisine de anlattım derdimizi ama cevap alamadım. (Sonra da rüyamda) baksana bizden çok daha önemli işleri var, kime ne anlatıyorum diye düşündüm. Uyandım.

Ne diyelim, bizden baş sorumlu olarak inşallah Ömer Dinçer rüyasında bizi göre de, ya bunların bir derdi var, bir dinleyeyim diye düşüne...

Biz heryere derdimizi anlatmaktan, düzgün bir cevap dahi alamamaktan usandık. Allah'ım şu ramazan hürmetine sonumuzu hayır eyleye... Hem devlet, hem millet hem de kendimiz hakkında en hayırlısı neyse bu iş oraya varsın. Sıkıldık artık... Rüyalarımıza girmeye başladı. Allah korusun bir gün biri kendini, okulunu yakacak diye korkmaya başladım.

seversin ya da sevmezsin o başka ama rüyada devlet büyüklerini görmek hayra yorulur. hayırlar olur umarım hepimiz için. birkaç arkadaş işiyle ilgili devlet büyüğünü gördüğüne göre işimizle ilgili hayra yoralım.

arkadaşlarında dediği gibi rüyamda deseydin daha iyi olurdu hocam. sende iyi niyetle açmış olsanda insanlar durumundan memnuniyetsizliğiyle açıkta kalmış demeleri gayet normal bunu da unutma.

Rüya göreni bağlar, bizi yada başbakanı bağlamıyor. Kısacası bize konuyu açan arkadaşa hayır olsun demek düşer. Adminler de başlığı "Rüyamda" diye değiştirilerse kimsenin değerli zamanı çalınmamış olur.

obsearchver' Alıntı:
exgol' Alıntı:

Tepeden bakan kim?

Biz mi?

Bir söyleyin arkadaşlar!

Tepeden bakan kim?

Bir söyle arkadaş!

sakin ol hocam sakin.

umut hocayı şahsen tanıyorum. doguda müdürü tarafından teröre emanet edilen okulu başbakanlıkla yaptıüı görüşmeler ile üstelik sadece asker öğretmenliği süresinde ne kadar değiştirdiğini ve idaresini sürdürdüğüne kendisinden hemen sonra o okula atanan öğretmen olarak şahitim.

AYRICA UMUT HOCANIN RUYADA BAŞBAKANA ARZ EDECEK BAŞKA DAHA ÖENLİ DERDİ YOKMUŞ BELLİ Kİ. ANLAŞILAN O DUR Kİ HOCAM BU KONUYU HEPİMİZZDEN ÇOK DERT EDİNİYOR KENDİSİNE.

TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM ZÜMRELERİM ADINA. BENDEN DAHA FAZLA ÖNEMSEDİĞİNİZ İÇİN...

AYRICA KONU İLE İLGİLİ UMUT HOCAM CUMHURBAŞKANINA KIŞIN İSTANBULA GELDİĞİNDE VERDİĞİ "BİLİŞİM ÖĞRETMENLERİNİN SORUNLARI" DOSYASINI DA PAYLAŞMIŞTI.

İSTANBULA TAYİN İSTEDİM UMUT HOCAM NASİP OLURSA BİRLİKTE GİRİŞİMLERDE BULUNALIM. BAKARSIN KURTARIRIZ.. KURTARAMASAK TAO YOLDA ÇABA SARFEDERİZ :++:

kily' Alıntı:
obsearchver' Alıntı:
exgol' Alıntı:

Tepeden bakan kim?

Biz mi?

Bir söyleyin arkadaşlar!

Tepeden bakan kim?

Bir söyle arkadaş!

sakin ol hocam sakin.

umut hocayı şahsen tanıyorum. doguda müdürü tarafından teröre emanet edilen okulu başbakanlıkla yaptıüı görüşmeler ile üstelik sadece asker öğretmenliği süresinde ne kadar değiştirdiğini ve idaresini sürdürdüğüne kendisinden hemen sonra o okula atanan öğretmen olarak şahitim.

AYRICA UMUT HOCANIN RUYADA BAŞBAKANA ARZ EDECEK BAŞKA DAHA ÖENLİ DERDİ YOKMUŞ BELLİ Kİ. ANLAŞILAN O DUR Kİ HOCAM BU KONUYU HEPİMİZZDEN ÇOK DERT EDİNİYOR KENDİSİNE.

TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM ZÜMRELERİM ADINA. BENDEN DAHA FAZLA ÖNEMSEDİĞİNİZ İÇİN...

Hocam sen sakin ol ve benim yazdığım mesajları BİR KEZ DAHA OKU.

Ben konuyu açan arkadaşa HİÇBİR ELEŞTİRİDE BULUNMADIM.

Dikkat edersen ben exgol rumuzlu üyeye cevap veriyor, onu eleştiriyorum.

Ben konuyu açan arkadaşa ZATEN herhangi bir eleştiride bulunmadım.

Bu gece tekrar gördüm ben, bu sefer sadece başbakan vardı, yine anlattım derdimizi, daha ısrarlıydım ama bakalım, çözemedik bir türlü :mrgreen: Hayırdır inşallah böyle üst üste... :roll:

BBNET
Geri