exgol' Alıntı:hocam öyle bir başlık açmışsın ki herşeyi eleştirmekten zevk alanların, bunu bir bilgelik gibi görüp tepeden bakanların ekmeğine yağ sürmüşsün.
şimdi damlarlar buraya![]()
obsearchver' Alıntı:exgol' Alıntı:hocam öyle bir başlık açmışsın ki herşeyi eleştirmekten zevk alanların, bunu bir bilgelik gibi görüp tepeden bakanların ekmeğine yağ sürmüşsün.
Tepeden bakan kim?
Biz mi?
Eleştirdiğimiz BAŞBAKAN MI?
Bir söyleyin arkadaşlar!
Tepeden bakan kim?
Bir söyle arkadaş!
Babanın oğlunu mu eleştirdik? Bir söyle ya.
Hocam bu da bi adımdır. Boşver sen irtibatı koparmaumitbulut58' Alıntı:merhaba arkadaşlar;
dün tv de Başbakan Erdoğan'ın Hz.Ali cami çıkışında vatandaşın derdini dinlemesi beni etkilemiş galiba..
sahurdan sonra rüyamda gördüm.. bende yanına yaklaştım ve dakikalarca beni dinledi..
kendisine sıkıntılarımızı anlattım..
dedim o kadar bilişim odası açıyorsunuz fakat bizleri harcadınız dedim.vb...
daha sonra bağlantı koptu. acaba kurmaylarına talimat verdi mi bilemiyorum![]()
ist_koord' Alıntı:obsearchver' Alıntı:exgol' Alıntı:hocam öyle bir başlık açmışsın ki herşeyi eleştirmekten zevk alanların, bunu bir bilgelik gibi görüp tepeden bakanların ekmeğine yağ sürmüşsün.
Tepeden bakan kim?
Biz mi?
Bir söyleyin arkadaşlar!
Tepeden bakan kim?
Bir söyle arkadaş!
Hocam sen çok yıpranmışsın yahu
adam demiyor ki
exgol " ümitbulut58 rüyanı burada anlatmışsın ama bu forumda tepeden bakanlar seni burası rüya anlatma yerimi diye eleştirecekler buna hazır ol" demiş ;
sen pazar mahmurluğu yanlış anlayıp başbakanı koruyor zannetmişsin o mesajı tekrar okursan sende eminim durumu anlayacaksın.
Rocky repliklerinde olduğu gibi " SAKİN OL ŞAMPİYON"
Saygı ve Sevgiyle iyi pazarlar.
umitbulut58' Alıntı:merhaba arkadaşlar;
dün tv de Başbakan Erdoğan'ın Hz.Ali cami çıkışında vatandaşın derdini dinlemesi beni etkilemiş galiba..
sahurdan sonra rüyamda gördüm.. bende yanına yaklaştım ve dakikalarca beni dinledi..
kendisine sıkıntılarımızı anlattım..
dedim o kadar bilişim odası açıyorsunuz fakat bizleri harcadınız dedim.vb...
daha sonra bağlantı koptu. acaba kurmaylarına talimat verdi mi bilemiyorum
![]()
obsearchver' Alıntı:exgol' Alıntı:hocam öyle bir başlık açmışsın ki herşeyi eleştirmekten zevk alanların, bunu bir bilgelik gibi görüp tepeden bakanların ekmeğine yağ sürmüşsün.
Tepeden bakan kim?
Biz mi?
Bir söyleyin arkadaşlar!
Tepeden bakan kim?
Bir söyle arkadaş!
xtasy' Alıntı:açıkta kalmışsın hocam sabaha karşı serin olur![]()
kily' Alıntı:obsearchver' Alıntı:exgol' Alıntı:hocam öyle bir başlık açmışsın ki herşeyi eleştirmekten zevk alanların, bunu bir bilgelik gibi görüp tepeden bakanların ekmeğine yağ sürmüşsün.
Tepeden bakan kim?
Biz mi?
Bir söyleyin arkadaşlar!
Tepeden bakan kim?
Bir söyle arkadaş!
sakin ol hocam sakin.
umut hocayı şahsen tanıyorum. doguda müdürü tarafından teröre emanet edilen okulu başbakanlıkla yaptıüı görüşmeler ile üstelik sadece asker öğretmenliği süresinde ne kadar değiştirdiğini ve idaresini sürdürdüğüne kendisinden hemen sonra o okula atanan öğretmen olarak şahitim.
AYRICA UMUT HOCANIN RUYADA BAŞBAKANA ARZ EDECEK BAŞKA DAHA ÖENLİ DERDİ YOKMUŞ BELLİ Kİ. ANLAŞILAN O DUR Kİ HOCAM BU KONUYU HEPİMİZZDEN ÇOK DERT EDİNİYOR KENDİSİNE.
TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM ZÜMRELERİM ADINA. BENDEN DAHA FAZLA ÖNEMSEDİĞİNİZ İÇİN...