Başarı Belgesi Alan Oldu mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan saido
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

saido

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Yeğitek'in Valiliklere göndermiş olduğu yazıya istinaden başarı belgesi eline ulaşan oldu mu acaba?

Hocam Elazığ sadece eğiticileri kapsadığını söyledi. fatih eğitmenlerine daha sonra ama sonucu bende merak ediyorum

İşte bu yorumlama gücüne hayranım. Gönderilen mailde açıkça fatih eğitmenlerine diyordu.

saido' Alıntı:
Yazıyı tam görmediğim için yorum yapamıyorum....
only61' Alıntı:
Az önce YEĞİTEK'ten yazı geldi...

Değerli Fatih Projesi Eğitmenleri,

FATİH Projesi kapsamında eğitim veren eğitmenlerimize “BAŞARI BELGESİ” verilmesi konulu yazı valiliklere gönderilmiştir.Bilginize.

Bu başarı belgesi hizmet puanı v.b.s puanlara etki eder mi acaba?
Hocam mail bu şekilde gelmiş, ama DYS'deki resmî yazıyı arkadaşlar daha paylaşmadi....

başarı belgeleri yerinde olmuş. yanlız okullarda teslim öncesi, teslim aşaması ve teslim sonrası fatih projesi sorunları ile boğuşan bilişim teknolojileri öğretmenlerini böyle bir karar verirken gözardı etmeleri üzücü.

tolgahan0010' Alıntı:
başarı belgeleri yerinde olmuş. yanlız okullarda teslim öncesi, teslim aşaması ve teslim sonrası fatih projesi sorunları ile boğuşan bilişim teknolojileri öğretmenlerini böyle bir karar verirken gözardı etmeleri üzücü.

Hocam sen sıkma canını, kimseye bişey gönderdikleri yok,
24 Kasım yaklaşıyor ya, her çeşit bal dan tattırıyorlar.

Benim verdiğim fatih eğitimleri mebbis hesabıma işlenmemiş. Bunun hakkında dilekçe de vermiştim ama bir sonuç yok. Bu belgeler dağıtılsa bile benim gibi verdiği eğitimler mebbise işlenmemiş arkadaşlara bence belge çıkmaz.

Hocam canını sıkma işlenenlerde bile birşey yok. Yalan oldu sanırım o belgeler..

karekedi' Alıntı:
Benim verdiğim fatih eğitimleri mebbis hesabıma işlenmemiş. Bunun hakkında dilekçe de vermiştim ama bir sonuç yok. Bu belgeler dağıtılsa bile benim gibi verdiği eğitimler mebbise işlenmemiş arkadaşlara bence belge çıkmaz.

Hocam size tavsiyem il mem hizmetiçi eğitim bölümüne telefon edip durumu izah etmeniz ya da direk yüz yüze görüşmeniz yönünde olacaktır.
ikinci olarak gelen mail de " Fatih projesi kapsamında eğitim veren kişilere Başarı Belgesi" ifadesi geçmesine rağmen ne yazık ki il mem' deki arkadaşlar il ve ilçe mem'de görevli eğitmen ve eğiticilere verilecek diye yorumluyorlar....
Varın artık gerisini siz düşünün....

Ben bu dönem eğiticiliği istemedim zaten...Kimsenin eğiticiliği falan taktığı yok.Amele gibi milli eğitimlerde memurların işlerini yapıyoruz. Adamlar şuan belgeyi vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar.Bakanlıktan da ses yok...

goodielife' Alıntı:
Bitlis eğitim veren ve koordinatörlük yapan arkadaşlara (7 kişi) bir ay önce verdik...
Hocam eğitim verenle kastınız il veya ilçe mem' de görevli fatih eğitmenleri mi yoksa okullarda da çalışan fatih eğitmenleri de bu 7 kişilik grup içinde mi?

caylakcekirge' Alıntı:
goodielife' Alıntı:
Bitlis eğitim veren ve koordinatörlük yapan arkadaşlara (7 kişi) bir ay önce verdik...
Hocam eğitim verenle kastınız il veya ilçe mem' de görevli fatih eğitmenleri mi yoksa okullarda da çalışan fatih eğitmenleri de bu 7 kişilik grup içinde mi?
eğitmen olmasına gerek yok kurslarda görev yapan eğiticilere de verdik.

geçen yıl okul adına bir dergi çıkarttım. hemi de tek başıma neredeyse.
okul müdürü 4 kişiyi teklif etmiş
1 ingilizceci(tiyatro hazırlamıştı ve egzersiz kapsamında yaptığı için ekdersini de almıştı-tiyatrosu beğenilmemesine rağmen başarı belgesi verildi )
1 edebiyatçı (tiyatro hazırlamıştı ve egzersiz kapsamında yaptığı için ekdersini de almıştı bu arkadaşa da verildi belge)
1 müzikçi(her okul müzikçisinin yaptığı gibi egzersiz kapsamında koro hazırladı ve bu da başarı belgesi aldı)
ben de ne bi egzersiz ne bir ekders karşılığı hiçbirşey beklemeden 74 yıllık okul tarihinde ilk defa olan birşeyi-dergiyi-, gece 2 lere 3 lere kadar çalışıp photoshop ta sayfa sayfa tasarladım. bin tane bastırdık reklam aldık ve okula da yaklaşık 500 tl kaldı tüm maliyetlerden sonra. AMA BANA VERİLMEDİ BAŞARI BELGESİ. İLÇEDEN DÖNMÜŞMÜŞ GÜYA.

BBNET
Geri