saido' Alıntı:Yazıyı tam görmediğim için yorum yapamıyorum....
Hocam mail bu şekilde gelmiş, ama DYS'deki resmî yazıyı arkadaşlar daha paylaşmadi....only61' Alıntı:Az önce YEĞİTEK'ten yazı geldi...
Değerli Fatih Projesi Eğitmenleri,
FATİH Projesi kapsamında eğitim veren eğitmenlerimize “BAŞARI BELGESİ” verilmesi konulu yazı valiliklere gönderilmiştir.Bilginize.
Bu başarı belgesi hizmet puanı v.b.s puanlara etki eder mi acaba?
tolgahan0010' Alıntı:başarı belgeleri yerinde olmuş. yanlız okullarda teslim öncesi, teslim aşaması ve teslim sonrası fatih projesi sorunları ile boğuşan bilişim teknolojileri öğretmenlerini böyle bir karar verirken gözardı etmeleri üzücü.
karekedi' Alıntı:Benim verdiğim fatih eğitimleri mebbis hesabıma işlenmemiş. Bunun hakkında dilekçe de vermiştim ama bir sonuç yok. Bu belgeler dağıtılsa bile benim gibi verdiği eğitimler mebbise işlenmemiş arkadaşlara bence belge çıkmaz.
Daha hiç kimseden bir ses yok hocam...ademola' Alıntı:kimseye belge verilmedi değil mi ??? siirtte verilmedi.
Hocam eğitim verenle kastınız il veya ilçe mem' de görevli fatih eğitmenleri mi yoksa okullarda da çalışan fatih eğitmenleri de bu 7 kişilik grup içinde mi?goodielife' Alıntı:Bitlis eğitim veren ve koordinatörlük yapan arkadaşlara (7 kişi) bir ay önce verdik...
eğitmen olmasına gerek yok kurslarda görev yapan eğiticilere de verdik.caylakcekirge' Alıntı:Hocam eğitim verenle kastınız il veya ilçe mem' de görevli fatih eğitmenleri mi yoksa okullarda da çalışan fatih eğitmenleri de bu 7 kişilik grup içinde mi?goodielife' Alıntı:Bitlis eğitim veren ve koordinatörlük yapan arkadaşlara (7 kişi) bir ay önce verdik...