egitimci34' Alıntı:çok yemeyin margarinli onlar
Sorması ayıp nerde yaşıyosun hocam. Bimin olmadığı yer yok Türkiye'de nerdeyse en ücra köylere şube açacak adamlarmuhalif33' Alıntı:Arkadaşlar BİM'de satılan ve tadına doyum olmayan İlkler yağlı gevreğin tarifini bilen var mı? bulunduğum ilçede BİM yok da...
pythagorean' Alıntı:Sorması ayıp nerde yaşıyosun hocam. Bimin olmadığı yer yok Türkiye'de nerdeyse en ücra köylere şube açacak adamlarmuhalif33' Alıntı:Arkadaşlar BİM'de satılan ve tadına doyum olmayan İlkler yağlı gevreğin tarifini bilen var mı? bulunduğum ilçede BİM yok da...
tayinci42' Alıntı:Kanayan bir yara gördüm mü yanar ta ciğerim
Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim
Adam aldırma da git, diyemem aldırırım
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım
hocam adresinizi verin kargoyla yollarım ben. gerçekten söylüyorum ama şaka yapmıyorum. ben de küçük bir ilçede görev yapıyorum ama Allah'tan BİM ve ŞOK var buradamuhalif33' Alıntı:Arkadaşlar BİM'de satılan ve tadına doyum olmayan İlkler yağlı gevreğin tarifini bilen var mı? bulunduğum ilçede BİM yok da...
leventgenc' Alıntı:hocam adresinizi verin kargoyla yollarım ben. gerçekten söylüyorum ama şaka yapmıyorum. ben de küçük bir ilçede görev yapıyorum ama Allah'tan BİM ve ŞOK var buradamuhalif33' Alıntı:Arkadaşlar BİM'de satılan ve tadına doyum olmayan İlkler yağlı gevreğin tarifini bilen var mı? bulunduğum ilçede BİM yok da...
hocam ya bu süper bişey ben de tam bunu yazacaktım mutlaka deneyin diye.. bayağıdır almadım aklıma geldi şimdi...netame' Alıntı:
caramel waffle
çay bardağı ya da kahve fincanının üstüne tutarak buharıyla içindeki karameli eritilerek yeniyor, denemeli ve tabi ki bulabilirseniz bimde
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=bim+caramel+waffle