BİLGİSAYARIMDA GÖRDÜKLERİM GÖRMEDİKLERİM konusunu 4 haftada bitirebildim

Kodla Büyü
eleştirilerinizin hiç birine katılmıyorum. hepsine aslında tam tersi bir durumda olduğumu önceki yorumlarda izah ettim. ama siz anlamaya çalışmak yerine beni olabildiğince kötülemeye niyetlenmişsiniz

Bir konuyu 1 haftada geçmek yerine 4 haftada izah etmeye çalıştığım için nasıl EZBERCİLİKle yaftalanıyorum anlamıyorum.
1 haftalık konuyu 4 haftada ezberletmeye uğraşıp, kendinizce öğretmencilik oynayıp, çocukları internette kolayca ulaşabilecekleri kaynakları sınıfta ezberlemek zorunda bırakıp, diğer konu ve kazanımlar için gerekli zamanı egonuzu tatmin etmek için harcamış görünüyorsunuz. Üstüne bir de saygıdeğer BT öğretmenlerini eleştirip, suçlayıp kendinizi gümüş madeninde bir altın gibi gosterebilmeleri için müdürler tarafından değerlendirilmek istiyorsunuz. Görevinizi hakkıyla yerine getiriyor musunuz biraz düşünün, anlamsız saçma egonuzdan sıyrılabilirseniz artık ne diyelim size ki

Bence her ilde veya ilçede ortak BTY sınavı olmalı . Kim ne kadar öğrencilere kazanımları kazandırabilmiş belli olmalı.
Nasıl olsa sınav kağıdını kendimiz hazırlıyoruz ve istesek soruları istediğimiz gibi ayarlayarak sınıfın ortalama notunu ayarlayabiliriz. Peki diğer okullarla/öğretmenlerle farkımız ne durumda bunu bilmiyoruz. Ortak sınav olsa hangi BT öğretmeninin ne kadar çalıştığı da ortaya çıkar.

Okulların bulunduğu muhitte göre başarı sırası farklıdır ama bu durum da değerlendirilerek idareciler de BT öğretmenini değerlendirmiş, geri bildirim almış olurız.
Güncel... İdarecileriniz sizi değerlendirdi mi? Geçen yılki bu üst seviyede inanılmaz derece kavranmış, kodlanmış, hayat felsefesi haline getirilmiş ... bu konulardan öğrencilere bir düzey belirleme sınavı yapmayı düşünüyor musunuz?

Güncel... İdarecileriniz sizi değerlendirdi mi? Geçen yılki bu üst seviyede inanılmaz derece kavranmış, kodlanmış, hayat felsefesi haline getirilmiş ... bu konulardan öğrencilere bir düzey belirleme sınavı yapmayı düşünüyor musunuz?
Siz bu dersi müzik dersi tadında işlemeye devam edin. Sonra da neden bizim branşa önem verilmiyor diye ağlamayın!!!

Ben diğer branş dersleri kadar önemsenmesi açısından bunu düşündüm.siz öğretmencilik oynamaya devam...gir çık derse bas 90- 100 Keri al öğrecilerden alkışları hocam cicimleri, aman bozmayalım keyfinizi!

BBNET
Geri