Arkadaşlar seneye dersi kaldırırlarsa yada teknoloji tasarım ile birleşirse ise bize meslek lisesine geçiş hakkı tanırlarmı acaba?
AMen' Alıntı:TEF'lileri kızdırmayın... Sizin neyünüze Meslek Lisesi'ne geçmek... Hem siz meslek lisesindeki derslerden anlamazsınız...
bilisim_34' Alıntı:AMen' Alıntı:TEF'lileri kızdırmayın... Sizin neyünüze Meslek Lisesi'ne geçmek... Hem siz meslek lisesindeki derslerden anlamazsınız...
Hocam aynı fikirdeyiz zaten... @Amen hocam sadece sonuna (!) koymamış, kinaye yapmış ben de destekler nitelikte tebessüm ettim... :wink:gececiler' Alıntı:bilisim_34' Alıntı:AMen' Alıntı:TEF'lileri kızdırmayın... Sizin neyünüze Meslek Lisesi'ne geçmek... Hem siz meslek lisesindeki derslerden anlamazsınız...
mobilya öğretmeni sırf tef mezunu oldugu için bilgisayar derslerinden anlar girer ama bilgisayar öğretmeni boteli diye giremez :!:
niye aynı konu durup durup açılıyo anlamıyorum
AMen' Alıntı:TEF'lileri kızdırmayın... Sizin neyünüze Meslek Lisesi'ne geçmek... Hem siz meslek lisesindeki derslerden anlamazsınız...
Ben de TEF liyim ama yazdığın şu mesaj ne gereksiz, lüzumsuz boş bir mesajdır arkadaş ya. Birlik olma zamanında ayrıştırıcı fikirler çok gereksiz :-1:AMen' Alıntı:TEF'lileri kızdırmayın... Sizin neyünüze Meslek Lisesi'ne geçmek... Hem siz meslek lisesindeki derslerden anlamazsınız...
bence de birlik olma zamanıdır branş içinde bile ayrışmaya gerek yok meslek lisesinde çalışmayı bence bir böteli olarak tabiki tefliler hak ediyor ancak onlar yerleştikten sonra bötelilere sıra gelirmi diye sordum. bu iş bilgi ile değil diploma ile oluyor yoksa bir çok bilgisayar mühendisinden daha iyi bilgisayar bilenlerimiz vardır ancak mühendis olarak atanmıyoruz sonuçta diploma önemlielektrosercen' Alıntı:Ben de TEF liyim ama yazdığın şu mesaj ne gereksiz, lüzumsuz boş bir mesajdır arkadaş ya. Birlik olma zamanında ayrıştırıcı fikirler çok gereksiz :-1:AMen' Alıntı:TEF'lileri kızdırmayın... Sizin neyünüze Meslek Lisesi'ne geçmek... Hem siz meslek lisesindeki derslerden anlamazsınız...