hakancbn20
Site Gezgini
öyle dediğiniz gibi değil sayın hocam, staj yerleştirmelerini kendimiz yapıyoruz yani koordinatör müdür yardımcımızın bu konuda kabahati yok öğrenciye neresi faydalı olabilecekse oraya görevlendiriyoruz dolayısı ile gidilmesi gereken mesafe 25 km ise de gidiyoruz. 45 km olan yerde okul yok ki meslek lisesi olsun fabrika var ve fabrikanın yazılımcısı çok iyi o yüzden biz gönderiyoruz öğrencinin iyiliği için(her ne kadar bize zahmet olsada).

ama olayı öyle ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz ki sizi tebrik ediyorum. Her zaman işini hakkıyla yapan insanları çok sevmişimdir. Helal olsun size bir araya gelirsek inşallah birbirimizi çok severiz çünkü bende sizin gibi düşünüyorum...
bende 6 saat işletme alıyorum ve 6 farklı işletmem var yani gezeceğim her işletme için haftalık 1 saat ücret alıyorum, işletmelerimi 2 farklı guruba ayırır isem (farklı bölgedeler çünkü) iki gurup işletmem arasında 25 km mesafe var, yine benimle aynı okuldaki bir başka arkadaşımın gittiği işletmelerden biri bulunduğumuz yere 45 km ve herhangibir toplu ulaşım aracı ile gitme şansı yok yani kendi aracı ile gitmek zorunda..