Kamu Denetleme Kurulu tarafından bugün Milli Eğitimi Teftişten Sorumlu Müfettiş tarafından arandım. Olayı tekrar özetledim ekler yüklenirken problem olmuş mail ortamında elimdeki tüm evrakları tekrar istediler gönderdim. MEB ve Devlet Personel Başkanlığının açıklamasını alacaklar. Bu duruma göre karar verilecek. Destek veren arkadaşlara çok teşekkür ederim bu kadar hızlı geri dönüş yapmaları hepimizin başarısı... Benim ilk başvuruma 3 ay kimse dönmemişti. 3 gün içinde özel telefonla aranmam gerçekten müthiş... Müthiş olan ilgilenen tüm BÖTEciler sizlersiniz!.. Bu hususta işin peşini bırakmayalım tüm BÖTE'lileri davet edelim. Açtığımız konularla ilgili linkleri paylaşalım destek vermelerini isteyelim... Sendikalar Bimer daha fazla kurumun dikkatini çekelim!.. Sendikaların hepsinin mail adresleri var onlara üyesi olduğunuzu belirterek yazılarımızı gönderelim...
Başvuru yapılacak evraklar bu linkte var...
post1534580.html#p1534580
mevzuat-yonetmelik-f25/bote-nin-mesleki-ve-teknik-ortaogretim-kurumlarina-atanmasi-t141855.html
mevzuat-yonetmelik-f25/bote-mezunlari-bir-derece-alabilir-10-bin-lira-artis-t141944.html
mevzuat-yonetmelik-f25/bote-devlet-personel-baskanliginin-haksizligina-ugruyor-t141952.html
Önümüze koydukları kayayı, ancak yüzlerce binlerce kişinin başvurusu ve YÖK'ün kararı sayesinde, kaldırıp hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyorum. Hani partiler derler ya bir oy bir oydur!.. Bizim durumda aynı herkesi bilgilendirip destek almak gruplara sosyal medyaya yazıp destek almak çok önemli olaki birinin bir siyasi, haberci vs tanıdığı vardır o zaman kayaya dozerle dalmış oluruz... Ancak herkes elini taşın altına koyarsa olayımız çok rahat çözülecek!..
Müfettiş bey arayıp kendini tanıtınca acayip heyecanlandım. Şimdi merak ettiğim bir şey var keşke sorsaydım dediğim... Acaba kaç kişi başvurdu da beni bu kadar kısa sürede aradılar
Başvuru yapılacak evraklar bu linkte var...
post1534580.html#p1534580
mevzuat-yonetmelik-f25/bote-nin-mesleki-ve-teknik-ortaogretim-kurumlarina-atanmasi-t141855.html
mevzuat-yonetmelik-f25/bote-mezunlari-bir-derece-alabilir-10-bin-lira-artis-t141944.html
mevzuat-yonetmelik-f25/bote-devlet-personel-baskanliginin-haksizligina-ugruyor-t141952.html
Önümüze koydukları kayayı, ancak yüzlerce binlerce kişinin başvurusu ve YÖK'ün kararı sayesinde, kaldırıp hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyorum. Hani partiler derler ya bir oy bir oydur!.. Bizim durumda aynı herkesi bilgilendirip destek almak gruplara sosyal medyaya yazıp destek almak çok önemli olaki birinin bir siyasi, haberci vs tanıdığı vardır o zaman kayaya dozerle dalmış oluruz... Ancak herkes elini taşın altına koyarsa olayımız çok rahat çözülecek!..
Müfettiş bey arayıp kendini tanıtınca acayip heyecanlandım. Şimdi merak ettiğim bir şey var keşke sorsaydım dediğim... Acaba kaç kişi başvurdu da beni bu kadar kısa sürede aradılar